Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Slut som artist!

2012-01-19 @ 22:16

Skulle kikat in och uppdaterat bloggen under dagen, men jag är totalt slut som artist. Huvudet dunkar och kroppen är fortfarande ur balans pga den är envisa förkylningen. Imorgon ska vi på ultraljud. Jag längtar! Kan nog bli så att jag ber om lite dropp också. Känns som det kanske är läge för det? Jag vet ju att jag brukar må bättre efter det. Ryggen har dessutom börjat beklaga sig. Jag som har varit så otroligt glad över att jag just inte känt någon smärta i ryggen under den här tiden som gravid. Blä allt på en gång! Känner mig som en gnällkärring, en riktig gravidhagga. Men imorgon är en ny dag, förhoppningsvis en bättre. Skulle vara underbart att ha en helt smärtfri graviditet, där allt blomstrar och är så lyckligt. Jag menar inte att mina graviditeter är hemska men dom har varit allt annat är blomstrande. Det har ju aldrig hindrat mig från att skaffa flera barn. Jag hoppas inte jag skrämmer någon, för man fixar det, men fan så tungt det känns ibland.

Har sett att det är några av er som också väntar barn :-) När har ni bf? Några flera som väntar Majbarn kanske? Och känner ni som jag ibland?48 kommentarer på inlägget “Slut som artist!”

 • Marina

  Vet hur det känna…. väntar nummer fyra och denna gången kommer allt på en gång…ischias , foglossning, illamående you name it:).
  Här blir det en majbebis BF 26 maj :)

  2012-01-19 kl 10:35 e m
 • Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma

  Hejsan
  Jag har bF den 8 juli en så länge,det återstår att se på måndag 😀
  Sen drar man bort 2 veckor för igångsättning så i slutet av juni blir det nog 😀

  Hur gick det med håret,funkade det eller tog den inte bort all färg?
  Varje gång jag färgar så går det åt skogen iallafall när jag vill ha blont igen..därför jag undrar för just nu är det lite grönblandat i mitt..ler..

  Ha en jättebra kväll

  Mvh Camilla

  2012-01-19 kl 10:35 e m
 • Hanna

  Var ett litet tag sedan jag var inne på din blogg nu (har flyttat och inte haft bredband och inte orkat surfa lika mycket med mobilen). Blev mycket glatt överraskad när jag läste att du både klarat körkortet och att ni väntar er 8:e!!! STORT GRATTIS till både och – men mest till lilla Hjärta såklart!! :)

  2012-01-19 kl 10:57 e m
 • TrollMorsan, Mamma till 8 Troll

  Jag har Bf 10 Maj :) mås toppen, har inte ont någonstans men har låga järnvärden och även det kan vara jobbigt. Men finns ju de som har det värre. Ta hand om dig!

  Kramar i mängder!

  2012-01-19 kl 11:17 e m
 • Susanna

  Inte Bf i maj utan den 2 juni. Men kommer snittas så det blir iaf i slutet av maj.

  2012-01-19 kl 11:31 e m
 • Jenn

  Det gläder mig att läsa om att det kommer födas en massa bebisar i vår/ sommar.. Varje bebis är en gåva! jag skulle kunna betala miljoner för att få vara en gravidhagga, hihhi.. men inga pengar i världen kan ju trolla fram en frisk o hel kropp.. Men jag blir glad o varm i hjärtat när jag läser era små berättelser :) Så jag önskar alla mammor lycka o kärlek / Jenn

  2012-01-20 kl 12:50 f m
 • Isa

  Hej!
  Jag har BF den 11 mars med mitt första barn och jag vill helst inte klaga men det har varit och är en hemskt påfrestande graviditet! Jag är i v 33 nu och har hela tiden kräkts och kräkts… Har varit inlagd tre gånger mot illamåendet och fått dropp jag med men jag har tyvärr inte upplevt att det har hjälpt så mycket…Inga tabletter hjälper heller så nu har jag gått ner 6 kilo sen jag blev gravid, inte riktigt så jag hade förväntat mig att det skulle gå till. :-)

  Nu har jag dessutom fått njurstensanfall två
  gånger, vilket ju gör vääääldigt ont så jag känner mig lite förberedd på att psykiskt hantera smärta i
  alla fall! Och sist men inte minst så befarar min barnmorska att jag nu håller på att få havandeskapsförgiftning också, som om det inte redan räckte… Tjoho!

  Som ni hör så är inte det här med att vara gravid
  min starka sida, men jag är ändå så himla överlycklig över våran lilla parvel i magen! Hoppas bara att min urusla prestation inte har påverkat bebisens hälsa…

  Ta hand om er och era magar där ute! :-)

  Kram Isa

  2012-01-20 kl 1:09 f m
 • Anna-Lena- Elias och Liams mamma

  Jag har Bf 21 April
  Men tror de blir senare. Dem andra 2 barnen ( pojkar ) har jag gått över 7 respektive 14 dagar.
  Den där tiden att gå över känns så otroligt jobbig

  Denna gången väntar vi en flicka och jag mår kasst, ryggvärk, foglossning from hell, halsbränna och ischias problem.

  Allt kom på en gång, mådde toppen fram till v 23 och sen började de

  Älskar din blogg

  2012-01-20 kl 8:27 f m
 • Veronica

  Jag har BF 29/4 men vill den stanna inne längre så blir det ju i maj, men som nr 2 hoppas jag inte gå över med denna. Gjorde inte d me 1a iaf.
  Jag känner mig oxå som en gnällis. Har problem med ryggen så kan knappt gå el böja mig, då gör det SÅ ont i ryggen. Det är hemskt vilken skillnad från nr 1 då hade jag en blomstrande graviditet vad jag kan minnas iaf (va ändå 6 år sen) men denna ggn kommer nog inte hindra mig från att skaffa fler ändå 😉 Vill gärna ha minst 3-4 st!
  Tycker det verkar vara för härligt med en stor familj!
  Började följa Olgas blogg efter du hade skrivit om henne och tränat en del både hemma o som instruktör, sen när jag blev grav o mådde pyton i flera mån har jag inte kommit iggn igen, känns riktigt jobbigt, för det hade säkert underlättat för en själv. Men då är vi lite i samma sits..får komma iggn efter iaf!
  Lycka till o hoppas du mår bättre snart!

  2012-01-20 kl 8:36 f m
 • Ulrika

  Väntar tvillingar i maj:-) BF 6 maj. Har två barn, ej tvillingar, sen tidigare. Du som har tvillingar får gärna ge lite tips om amning och hur det var för er första tiden. Hur ni hann med allt och även kunna ge tid åt övriga barn:-)

  2012-01-20 kl 9:12 f m
 • Louise&Isabella + bebis i magen- BF 24 januari

  jag har bf om bara 4 dagar men tar det med ro än sålänge! vilken vecka är du i nu?

  Louise

  2012-01-20 kl 9:16 f m
 • Katti

  Förstår precis hur du mår jag mår likadant, foglossning,ischias,extrem trötthet och förkylning på förkylning. Förra graviditeten var en dans på rosor om man jämför med denna.Väntar mitt tredje barn, (har tvillingpojkar på 2 år) BF är 22.a April. Hade siktet inställt på 4 barn men min sambo tycker det räcker bra med 3 😉 och efter denna graviditet är jag själv inte så säker heller. Men jag älskar att känna sparkarna i magen och alla krämpor är ju självklart värda att gå igenom i slutändan.=)) Men nog är det befogat att få beklaga sig då och då. Håll ut snart har du din belöning =)

  2012-01-20 kl 9:24 f m
 • sarah

  Jag har bf 17 maj. Mitt första barn :-) har mått toppen i 23 veckor fram till nu… magmusklerna värker. Det gör jätteont när jag böjer mig framåt för att ta på strumpor. Hatar att gnälla, vill visa min starka sida hela tiden. Idag kom tårarna, blir så arg på mig själv när jag inte kan be om hjälp istället för att utsätta mig för smärta -och vem är glad när den har ont? Känns fånigt att be om hjälp med strumpor i v.24 men jag antar att det är något jag måste. Börjar dessutom få ont i fogarna vid ansträngning, det gör inte saken bätte när jag inte låter bli de små extra sakerna… alla får väl dippar i graviditeten-du är inte ensam :-)

  2012-01-20 kl 9:24 f m
 • johanna

  Här är en till som känner sig som en gravidhagga, hade BF för 6 dagar sen och nu är jag bra trött på att va gravid. Har haft värk i kroppen mer eller mindre 6 månader och mår inte alls toppen. Så nu bara väntar vi och väntar på att bebisen vill komma ut så det kan bli bättre igen.
  Men gick över med första sonen 19 dagar så räknar med att det är en 10 dagar kvar innan vi får träffa bebisen där inne

  Hoppas allt ser bra ut på ultraljudet!
  Kram

  2012-01-20 kl 9:37 f m
 • Sanna

  Hej där, har följt dig lite till och från sedan ni var med i familjen annorlunda :)
  Trevlig blogg, och grattis till bebis!
  Jag har bf den 19e Maj, när har du? :)

  2012-01-20 kl 9:43 f m
 • Helene

  Hur blev håret?

  2012-01-20 kl 9:53 f m
 • Monica

  Hej hej!Ja jag väntar mitt femte barn o visst är de tungt i bland men inte i rygg o så men jag har sån fruktansvärd halsbränna..Kan låta simpelt men fy bubblan för syrliga äckliga brännande snuskiga uppstötningar o känslan av att de brinner i hals o mellangärde….
  Jag har bf den 27 februari o längtar så..3-4 veckor till sen vill jag leverera,hihih..Lycka till!!!Mvh Monica

  2012-01-20 kl 10:33 f m
 • Emma – 19 år och gravid.

  Hejsan, åh vad jag känner igen mig. Känns inte som jag gör annat än gnäller ibland….värkande rygg till och från och en hemsk halsbränna men det kommer ju med något gott tillslut 😀
  Väntar min första lilla knodd nu den 8:e Mars så är super förväntansfull :)

  Kram på dig!

  2012-01-20 kl 11:05 f m
 • Maria

  Vet hur det känns, väntar nummer 4 den 29 maj och har drabbats av foglossningen från helvetet. Känner mig som en sur gammal tant som mest vaggar omkring och gnäller…. Lite svårt att få någon vila med en vild två-åring därhemma också. Längtar till maj!

  2012-01-20 kl 11:10 f m
 • Fru_F

  Vet inte om jag har så mkt mer ont än innan, är iofs bara i v 6 men har börjat få ont i ryggen men mår jätteilla hela dagarna.

  Varken familj eller vänner vet ngt om graviditeten så ska överraska dem om ett tag.

  Har Bf i september.

  2012-01-20 kl 11:45 f m
 • Charlotte

  Hej

  Jag väntar mitt andra barn 13 Juni Kram

  2012-01-20 kl 11:49 f m
 • Annso

  Hej!!
  Jo vist känner man igen sig. Värken i rygg, svank för att inte tala om foglossningen.
  Väntar mitt 5:e barn men långt kvar ännu men ser redan ut som i 7 månaden men det brukar lägga sig efter ett tag. Beräknas föda typ 23 agusti lr nångång runt där!!!
  Lycka till med allt!!!

  2012-01-20 kl 12:36 e m
 • Jennie

  Jag väntar mitt tredje barn i maj. Den 14 maj är de sagt. Går in i vecka 25 snart. De är rätt skönt att tiden går. Men fy så dåligt jag mått denna gång. Nu mår jag oftast bra varje dag men vissa dagar spyr jag och bara mår illa, fortfarande. Sen så tycker jag magen känns som en stor fotboll och känner mig uppsvullen, ändå så har jag bara lagt på mig kg på magen och brösten. Så jag förstår precis vad du menar. Sen ska man inte ens prata om mitt humör vissa dagar, försöker verkligen att ha tålamod men helt plötsligt är de borta och lyser med sin frånvaro. Så livet är verkligen inte så blomstrande som de borde vara nu när man är gravid. De som håller en uppe och man känner att de är värt är att man känner den lilla krabaten där inne. Kan säga att de blir inga fler barn här, känner mig så sliten och trött redan. Skulle vara roligt och veta när du har bf? Hoppas att du snart mår lite bättre. ånga kramar Jennie

  2012-01-20 kl 2:10 e m
 • Linnea

  Jag väntar mitt andra barn med bf 9 juni. Har varit tröttare och mer illamående denna gången, men senaste veckan har jag mått hur bra som helst. Tills igår, då började jag känna av foglossning, men hoppas att det inte blir värre än såhär. Kram

  2012-01-20 kl 3:24 e m
 • mamma till Freja

  Vi väntar vårat andra barn sista maj och jag har mått jätte bra (utom kräkningarna i början ) men sen en vecka tillbaka har jag fått nog allt man kan tänka sig känns det som :p trött gnälli ryggvärk o rejäl växt värk i magen. men de går ju över sen :p får tänka så.
  tack för en jätte bra blogg o hoppas du mår bättre snart

  2012-01-20 kl 4:07 e m
 • Kimsan

  Hej!
  Jag väntar nr 7 i mitten på mars! Visst kan det kännas tungt vissa dagar men absolut inte outhärdligt 😉
  Även om magen ofta växer ganska snabbt efter många graviditeter så brukar jag inte börja känna mig riktigt gravid förrän de två sista månaderna och det är ju bra tycker jag… det är ju då man får ont lite här och var och känner att man kanske inte orkar så mycket som man brukar…

  Hoppas att du mår bättre med förkylningen snart så att du får njuta lite i alla fall :)

  Mvh Kimsan

  2012-01-20 kl 7:05 e m
 • Theresé

  Hej! Är en ganska ny läsare av din blogg men nu har jag börjat kika in dagligen:) Väntar mitt andra barn, beräknat till 14 maj. Mådde illa och kräktes mkt fram till v. 14, och gör det fortfarande ibland när jag borstar tänderna:) Lycka till med allt!

  2012-01-20 kl 7:20 e m
 • Sofia

  Jag väntar vårat 3:e barn med BF 3 juli , Har mått upp och ner denna gången och känner mig verkligen som en gnällkärrning emmellanåt 😉

  2012-01-20 kl 8:25 e m
 • Eva & Linnea

  Väntar nummer 3 och det planeras föda 25 januari! Samma dag som min första tjej fast hon är 13 och ska bli 14. Min pojke är 8 och fyller 26 januari, det verkar som mina barn gillar att födas i januari. Själv är jag majbarn! Min kille är marsbarn.
  // Eva

  Kolla in Linnéas blogg!
  Kevin vill ha en men delar med mig just nu.

  2012-01-20 kl 8:37 e m
 • Maria

  Känner igen mig :)
  Har bf 11 juni

  2012-01-20 kl 9:15 e m
 • Jonna

  Jag har bf 1 Juni :)

  2012-01-20 kl 9:36 e m
 • Emelie

  Väntar första barnet 28 maj men eftersom de har tagit många år
  Innan jag blev gravid så gör d inget att jag mådde illa och spydde i 10 veckor och nu har fått kraftig foglossning. Jag är så tacksam för varje dag som gravid och jag kommer bli världens lyckligaste när jag får träffa den lille för första gången.

  2012-01-20 kl 10:37 e m
 • Mia

  Jag är beräknad i juli men vet ej exakt än. ska på UL i feb. då vet ja vilken vecka jag är i med :P. Men ja kan känna igen mig :P..Man får vara lite sådan med. Man förändras ju lite under graviditeten. =)

  2012-01-21 kl 10:11 f m
 • Klara

  Hej!
  Jag fick mitt 3:e barn i måndags med planerat snitt! Allt har gått bra & han (inte fått något namn ännu) är helt perfekt!!!! =D
  Jag hade ont i ryggen & i fogarna under graviditeten & jag känner fortfarande av ryggen…=/ Men inte så konstigt när man lagt på sig en del kg & burit på ett barn i 9 månader!
  Hoppas du inte får mer ont i ryggen & slipper andra åkommor!
  Klara

  2012-01-21 kl 10:56 f m
 • Hanna

  Varför skriver alla bloggar ”slut som artist”?? Någon kampanj??

  2012-01-21 kl 1:33 e m
 • Jessica

  Väntar nr 2 nu, hade jätte mycket foglossning och ischias i början, nu är de foglossning och halsbränna. Har bf 26/2 så det är inte långt borta nu:-) lycka till med lilla hjärtat:-)

  2012-01-21 kl 3:52 e m
 • Susanna

  Gud va roligt! Har inte vart inne på din sida på ett tag och nu upptäckte jag att du som jag är gravid! Jag har Bf 26 juli och det är mitt första barn! Nu ska det bli spännande att följa dig igen!

  2012-01-21 kl 4:20 e m
 • Linda

  Jag är 25 och ska få min 3:dje den 5 maj. Har 2 flickor på 4 och 3 och ska nu få en liten pojke 😉
  Dom 2 första graviditeterna mådde jag oförskämt bra men den här gången har jag mått riktigt dåligt! Har inte alls kunnat njuta på samma sätt. Känns långt kvar till maj ;D

  2012-01-21 kl 7:06 e m
 • Maria

  väntar vårt första gemensama i slutet av april!

  2012-01-21 kl 7:49 e m
 • Mickan (Gravid v. 30)

  Hoppas det gick bra på UL. Jag väntar mitt första barn den 31 mars. Så det närmar sig med stormsteg. 😀 Jag har mått riktigt bra under dessa 30 veckor som gått. Ja, bortsett från när jag hade lunginflammation. Men annars så… :)
  KRAM

  2012-01-21 kl 9:58 e m
 • midnattsljus

  Vi väntar andra barnet 27e april. Maj eller april blir det! 😀

  2012-01-22 kl 9:06 e m
 • Anna

  Med min magkänsla tycker jag det känns olustigt att inget skrivits sen ultraljudet skulle göras?!
  Hoppas allt var bra med bebisen!!!!

  2012-01-22 kl 10:01 e m
 • Theres

  Här väntar vi på 4an som har bf den 26 mars men han är rackarns stor så det blir nog tidigare ;)) Kram

  2012-01-23 kl 7:39 f m
 • Isacs Mamma

  God morgon, Allt bra? Önskar dig en fin dag!

  2012-01-23 kl 8:05 f m
 • Anna E

  Hej håller med Den andra Anna ! Hoppas att du mår bra och att allt är ok med flickani magen ! Många kramar från trogen läsare som tänker på framför allt Dig Madeleine och börjar bli smått orolig:-)

  2012-01-23 kl 9:16 f m
 • elin

  vi har bf 18 maj

  2012-01-23 kl 9:39 f m
 • Annika

  Hej Madde!
  Och stort grattis till er! Jag har bf den 1 mars, har idag min första dag på mammaledigheten. Vet inte hur det går till i Sverige men här i Finland går man på ledigt en månad på förhand ca.

  Lycka till och det ska bli spännande att följa din blogg i vår.

  Annika i Vasa

  2012-01-26 kl 9:52 f m
 • ladymama

  Här är en till på smällen. Har bf 5 juni och vill bara att det ska bli vpr och sommar så den lill* kan komma ut nån gång! Inte helt lätt att vara gravid med hela huset fullt med barn!

  2012-02-28 kl 3:43 e m

Kommentera