Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sommarens färgskala ♥

2013-05-29 @ 17:40

Ligger i soffan och tycker synd om mig själv. Feber och snorig, ja varför inte just nu!? Det slår aldrig fel, i början på sommaren och i slutet på sommaren.

Imorgon ska Oliver och Wilson spela fotbollscup med skolan. Till det krävs lite matsäck, så jag ska väl tvinga mig uppför trappan och in i duschen… Såg en grym video alldeles nyss. Ett frieri, hjälp vad blödig man är. Det var bland det finaste jag sett och tårarna bara rinner.  Nähe bäst att samla sig lite nu (Delar videon här på bloggen sen). Måste visa mina nya kap by the way.

image

image

Skopunkten is the shit, supernöjd! Skorna är dessutom jätte sköna.

image

Halsband från H&M :-)

image

Och klänning från cubus. Älskar sommarens färgskala…

Nähe. Tar mig i örat och sätter fart nu!

Kram ♥2 kommentarer på inlägget “Sommarens färgskala ♥”

  • Gunilla

    Du måste vara världens finaste 8 barnsmor!!!

    2013-05-29 kl 6:34 e m
  • Irene

    wow!

    2013-05-29 kl 7:59 e m

Kommentera