Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tack för tipsen!

2014-01-07 @ 00:30

Tack tack tack, jag är så tacksam för alla hårtips jag fått! Jag har alltså inte färgat håret mörkt (ännu i alla fall) det var en gammal bild från när jag fick en av mina impulsfärgningar. Jag har kortat håret med tre, fyra cm borde kanske ta en bit till? Jag ska införskaffa en jäkla massa bra produkter nu. Ge dom lite tid för att sen utvärdera vad som passar mig bäst. Antar att det är olika för alla såklart. Jo jag får lite smått panik, mitt långa hår hjääälp! Jag som tycker det är jobbigt att gå till en frisör också kanske skulle våga ge det en chans till trots allt? Jag har tyvärr alla gånger haft dåliga erfarenheter av att färga håret hos frisörer. Mina klippningar har inte heller motsvarat det jag velat. Det låter kanske som att jag har världens krav men det har jag inte, det är väl bara så att jag haft otur med att gå till frisören.

Trots en återkommande bad hairday så åkte vi idag till simhallen (jag undvek klor i hår). Letade fram bikinin och insåg hur tajt trosorna satt, jag såg ut som en stoppad korv. Ja det hade visst krympt? ”Det är dags nu frökenliggapåsoffanochätagodisheladagarna”. När Tuva-Li har skolats in på dagis så ska jag på mina luncher utnyttja tiden maximalt med nyttiga måltider och raska promenader.

image

På väg till simhallen…

Barnen hade jätte roligt. Wille saknade storebror Oliver, han hade velat att han följde med men nuförtiden är det bara flickvännen som gäller 😉

image

image

image

Vi har hållt igång kidsen hela dagen med aktiviteter för att förhoppningsvis kunna vända tillbaka dygnet. Det gick förvånansvärt bra, men istället så har Tuva.Li blivit jätte förkyld nu på kvällen. Feber och hosta. Vi börjar väl om igen då…14 kommentarer på inlägget “Tack för tipsen!”

 • Eva Karlsson

  Hej Madde!
  De låter som en underbar dag tillsammans med barnen i simhallen-de brukar uppskattas i våran familj oxå-även om mina barn/ungdomar är en del äldre än era barn (yngste är 14 år- äldste snart 21 år).
  Tråkigt att lilla Tuva-Li fått feber och förkylning – krya på den lilla damen.
  många kramar till er alla från Nässjö

  2014-01-07 kl 6:53 f m
 • ellinore

  Hej!!

  Jag hade samma problem med mitt hår efter jag ammat, såg riktigt tråkigt ut ett tag. Men provade sen macadamia och kommer aldrog någonsin köra med andra produkter! Har genom åren provat massor men inget har passat mitt hår perfekt. Macadamia gör det, dessutom passar de min syster och mamma, vi har alla tre helt olika hårtyper så rekommenderar STARKT Macadamia-produkter!

  Kram

  2014-01-07 kl 8:11 f m
 • Camilla

  Kom du Madde, så fixar vi ditt hår! Jag lovar att det blir bra!

  2014-01-07 kl 10:03 f m
 • nedy

  Jag gillar heller inte att gå till frisören. Men en gång gav jag en chans, då gick jag till en elevklippning hos en frisörskola. Där har de en lärare/mentor som ständigt går o checkar och kollar att eleven klippt bra, rätt, snyggt osv. Jag har faktiskt blivit nöjd de gånger jag gått! Det finns flera fördelar med att gå på elevklippning: de är noga, det finns någon som checkar, och framför allt, det är billigare än vanlig frisörsalong! Enda möjliga nackdel är att det kan ta längre tid än hos en vanlig frisör, men det är just för att de är elever och praktiserar fortfarande, och just för att de oftast är mycket noggrannare än vanliga frisörer så tar det ju längre tid. Men för mig har det varit värt både pengar o tid för jag har gått ut nöjd! :)
  Tips om det finns någon elevklippning i din närhet :) Kolla så det finns en lärare eller mentor som kollar till klippningarna där.

  2014-01-07 kl 10:26 f m
 • Ulle

  Klipper du dig själv annars? Låter som att ditt hår skulle behövas gå igenom mer är med en ”egen-klippning”. Ge du det en chans igen, kanske du kan fråga dina kompisar vart de går.

  2014-01-07 kl 1:29 e m
 • Annapanna

  ???? Första ggr du behöver klipoas???

  2014-01-07 kl 2:14 e m
 • Annapanna

  Jag kom av en tillfällighet in på flachback…blev chockad hur dem sskriver om dig…även om jag även läst en av det.på din blogg…åsikterna var så många…helt otroligt…..vad, snygg Tina från fan annorlunda blivit:)

  2014-01-07 kl 2:21 e m
 • ina

  Jösses vilket hallå. Du har ju så fint hår. Du har ju kompisar som är frissor! Besök någon av dom.Ha klippa sig själv är inget svårt om det bara gäller topparna.Ja ta en sväng till frissan , men det är dyrt.Kramis.

  2014-01-07 kl 2:25 e m
 • Inger

  Haha!! Tillfället in på ….Det är ju där du är jämt för fn.Du passar där.Annapanna. vi skiter i vad som skrivs där. Hej!!!

  2014-01-07 kl 2:31 e m
 • Sandra

  Ett tips är att kör en kur med vitaminer för gravid, finns att köpa en burk på apoteket.
  Min kompis fick det tipset när hennes hår blev risigt efter graviditet, hon skulle då fortsätta med tabletterna lite till. De innehåller tydligen mycket av det kroppen behöver efter efter förlossningen och under amningen.

  2014-01-07 kl 2:54 e m
 • Ann-Mari

  Hår är jag jättedålig på men efter att min frissa klagat över mitt torra hår så slutade jag med schampo. Körde balsammetoden ett tag men hittade inget bra balsam och gick sen över på helt naturliga råvaror till håret istället. Kan tyckas vara lite konstigt… kanske rätt mycket men det har funkat och gjort underverk för mig. Rent hår, ingen torr hårbotten och glans!! Kika in på http://www.nopoo.se.

  Man bör nog vara villig att testa och inte ge sig, det ÄR annorlunda och är man van kemikalierna så tar det ett tag att vänja sig. Roligt hur som helst att det funkar så bra. Man blir ju onekligen lite rädd av att läsa innehållsförteckningen på produkterna ibland….

  Vilken toppendag på badet. KUL!

  Ha det gott!

  2014-01-07 kl 8:39 e m
 • Lisa

  Någon som vet om Madde och Micke fortfarande är ihop?

  /nyfiken i en strut….

  2014-01-08 kl 1:59 e m
 • Annapanna

  Inger! Det skulle jag med göra…precis som jag gör till fler här inne:) nä! Inger…där har du fel…facebook och flaschback är inget jag skulle slösa mitt liv till..den tid har jag betydligt viläggertigare saker lägga tid på…lägger hellre tid till träna/motionera! Tips kanske.något fler av borde ta en funderare över….Inger! Snälla..inte normalt lääääää bli så agrisiv över något som inte habdlar om dig..ellwr sitter ägaren med fler nick för att slå mot det hon inte klarar att höra?! Det är väk bara att gå till frissan och inte rådfråga på bloggen?

  2014-01-08 kl 9:52 e m
 • Inger

  Går inte att läsa och förstå vad du skriver och menar.Annapanna.

  2014-01-08 kl 10:52 e m

Kommentera