Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tar en sväng på hojen!

2012-01-30 @ 10:50

Idag har barnen studiedag :) Det med andra ord fullrulle hemma hos oss. De minsta odjuren kör över mina fötterna med hojen och så skrattar dom. Annars hörs det eviga gnället om vem som ska åka på den där jäkla hojen. Ångrar just nu att vi tog upp den ur garaget.

image

Jag är fortfarande genomförkyld och febrig från och till. Ena dagen känner jag mig bättre och sen är skiten tillbaka lika fort igen. Varför har jag en känsla av att detta kommer sitta i tills lilla hjärtat har kommit? Fy sjutton!

Ikväll sitter vi i alla fall bänkade framför Familjen Annorlunda som börjar klockan 20.00 :) Efter Familjen Annorlunda ikväll kommer jag medverka i lite eftersnack i ”Familjen Annorlunda eftersnack” på minbebis. Ni som vill träffas där kan redan nu gå in och bli medlemmar, och det gör ni HÄR Det tar bara 30sek att bli medlem :) Sen träffas vi HÄR klockan 21.00 ikväll!

Ni kommer också att kunna träffa en av de nya mammorna i Familjen Annorlunda. Det är supermorsan Maria Wallquist från Värmland. En kvinna med mycket genuin kärlek och humor. Man kan fråga allt ifrån hur inspelningen var till hur det är för oss nu ett år senare. Alla frågor är välkomna!7 kommentarer på inlägget “Tar en sväng på hojen!”

 • JéNnÍéY Love

  naaw vilket söt bild<3

  2012-01-30 kl 1:43 e m
 • Anna-Lena- Elias och Liams mamma

  Denna eviga förkylning ja, jag är inne på vecka 10 nu. Ganska tröttsamt. Men som gravid har man ju mindre immunförsvar så där är nog svaret.

  Hoppas du kryar på dig.

  Kram Anna-Lena

  2012-01-30 kl 6:24 e m
 • Vilma

  Jag ska också titta på familjen annorlunda det är mitt favorit program fast det är tråkigt att inte du och din familj är med :-(

  2012-01-30 kl 6:38 e m
 • Emily Hofman

  Ååh, en såndär motorcykel har mina tjejer! :)

  2012-01-30 kl 8:20 e m
 • Hanna

  Så kul att Familjen Annorlunda är tillbaka igen, men saknade er massor!!! Maria och hennes familj var dock väldigt roliga och kul att Mirka och co är tillbaka! Hoppas ni vill/kan va med nästa säsong igen, när ni har 8 barn :)

  2012-01-30 kl 9:07 e m
 • Maria

  Känner igen det där, har varit förkyld och sjuk i stort sett hela tiden sen jag blev gravid. Hinner få må bra i några dagar och så drar en ny omgång igång. Lite tröttsamt.. Hoppas ju på en lite längre friskhetsperiod snart.

  Krya på dig!

  Kram

  2012-01-30 kl 9:36 e m
 • Malin

  Hej!
  Familjen annorlunda är en favoritserie här hemma! Tar alltid ett tag innan man ”lär känna” familjerna men måste säga att jag saknar er! Härligare familj får man leta efter.. Kul dock att Mirka och Co. Är med igen.

  2012-01-31 kl 4:54 e m

Kommentera