Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trash?

2013-08-04 @ 10:29

I fredags så tog jag ett beslut som jag tänkt över i flera år. Jag gjorde i mina yngre år det dummaste man kan göra  jagtatuerarinmittlivskärlek. Han tatuerade in mitt namn på hela vaden. Men vad visste jag om kärlek då? Man lär sig hela livet, man gör misstag men med handen på hjärtat så ångrar jag mig inte. Varför ska man ångra sig? Man skriver sin egen historia.

Nu har jag kommit några kapitel längre och misstaget ska bort. Åkte in till maxtatto i Linköping där jag hade en dejt med Figge. Jag är världens mest spontana och impulsiva människa, men det här hade jag tänkt över. ”Du får fria händer” jag litar på Figge han är grym. Ni måste kolla in deras facebooksida!

Jag la ut en bild på instagram. Sen var debatten igång! Tänk att det gamla stenålderstänket ”sjömän och kåkfarare” har bara tatueringar fortfarande lever kvar! Det är liksom bara ”trash människor” som gaddar sig. Jag respekterar andras åsikter i allra högsta grad, MEN om man har åsikter så kan man dela dom med respekt för andra. Man väljer sina ord.
image
image55 kommentarer på inlägget “Trash?”

 • Lillysmamma

  Alltså! Ni som kommer med negativa kommentarer hela tiden. Ni kan ju knappast må bra med er själva. Har man harmoni i sinnet och med sig själv så har man inte ens en tanke på att kommentera andra människors liv!
  Om man inte tycker om en människa, eller delar värderingar med någon. Då behöver man faktiskt inte läsa personens blogg. För mig är det helt absurt att man inte har något bättre för sig än att kommentera någon annans val i livet.
  Är man 100 % tillfreds med sig själv, så har man inte dessa begär att hålla på sådär.
  Hur kan vi tjejer klaga på jämlikhet mellan könen, när vi själva inte ens kan respektera varandra???

  2013-08-04 kl 11:40 f m
 • Alexandra

  Jag måste säga att jag tycker att du är grym Madde! Jag följder familjen annorlunda slaviskt när det går och älskar det programmet. Eran familj är underbar och man blir så himla glad av att se er. Du och Micke är förebilder för mig när det gäller att ha hand om barnen, det ser så naturligt och enkelt ut!
  All lycka till er!

  2013-08-04 kl 11:58 f m
 • Ida

  Vad jobbigt det måste vara att folk har så otroligt mycket åsikter om allting, har de inget eget liv? Många verkar vara både bittra och avundsjuka men det skulle de skulle aldrig våga erkänna. Man gör väl som man själv vill eller ska man fråga andra om lov först om det är okej? Tycker det hela blivit ganska löjligt. Det är ju i alla fall att du visat att du inte tar åt dig.

  2013-08-04 kl 1:51 e m
 • Helena

  Du är jättefin! Ta inte åt dig av alla dumma kommentarer, de är säkert bara avundsjuka. Kram på dig!

  2013-08-04 kl 3:38 e m
 • emelie andersson, 19 årig tjej!

  du ska verkligen inte ta åt dig av alla negativa kommentarer, det är sin egna åsikt som spelar roll när man ska göra något med eller på sin kropp. Jag har själv tatueringar och jag älskar dem och är så stolt över dem. Det är mitt sätt att hantera vissa saker i livet.
  Jag är stolt över dig som gjorde de och stod emot all negativ kritik.
  Vissa är gammelmodiga och ser bara det negativa i saker.
  Jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig, för du är verkligen perfekt som du är och det är dina val som gör ditt liv perfekt! :)

  ha en bra dag fina du!

  2013-08-04 kl 4:54 e m
 • Inger

  Go girl♥

  2013-08-04 kl 5:05 e m
 • Lotta Larsson

  En undran bara… Får man bara ha en åsikt om den är medhållande? Man måste väl få tycka att det är ”trashigt” om man vill lika mycket som man tycker att det är fint….eller?

  2013-08-04 kl 5:36 e m
 • Nanna

  Jag tycker på något vis att det är ganska ballt att vi alla har olika åsikter för då blir där ett …hrm hur ska jag säga??…kanske kan man säga att när vi tycker olika och säger det till varandra så måste man själv tänka efter varför man gör de val man gör.

  Det är liksom mer ballt att ha tänkt ut det man vill om det är för att det är nått jag verkligen själv har tänkt att jag vill göra. När andra uttrycker sina åsikter, positiva eller negativa så tvingas jag att tänka innåt och ta reda på varifrån min önskan att göra en viss sak kommer ifrån.

  Tatuering…Jag hade ALDRIG tatuerat mig men det är inte för att tatueringen skulle betyda eller inte betyda att man tillhör nått speciellt utan endast för att jag tror det gör för ont. Du får verkligen lov att tatuera dig så mycket eller lite du vill Madde.

  2013-08-04 kl 6:01 e m
 • Jessica

  Hej Madde!
  Kan du inte lägga ut en bild på tramp stamp (det vackraste stället på hela kroppen att ha en tatuering på) här på bloggen? En där man ser den helt bakifrån kanske?:)

  2013-08-04 kl 6:21 e m
 • Jessica

  Hej igen!

  Det var kanske ett väldigt dumt sätt att uttrycka sig. Vad jag nenade var ifall du inte kunde lägga ut en bild på Din tatuering och kanske även på de andra du har (ifall du har några).

  2013-08-04 kl 6:23 e m
 • Ida L

  Om man nu vill komma med en nedlåtande kommentar kan man ju säga det på ett trevligt sätt och inte få det att låta som värsta personangreppet. Men det är klart på nätet vågar många vara mycket tuffare än i verkliga livet.

  2013-08-04 kl 6:54 e m
 • Sylwia

  Hej!
  Elaka människor som inte kan leva utan att försöka förminska andra, Hoppas du inte bryr dig!!
  Avundsjuka och missundsamhet… ja vad mer driver folk. Brist på annat tror jag.
  Kram

  2013-08-04 kl 6:58 e m
 • Jeanette

  pinsamt!!! Ja nog fasen får man ha åsikter men att vara rent elak är så lågt! Kommer bli grymt snyggt!!! Har själv två tatueringar,mina systrar och föräldrar är tatuerade och en av mina systrar har två barn med en tatuerare!!! Vad gör det henne till för människa då kan man ju undra….. Äh håll ert patetiska synsätt för Er själva och vill Ni framföra det i detta åsiktsfrihetenes land,gör det på ett sjysst sätt iaf!

  2013-08-05 kl 8:06 f m
 • Milla

  @ Lotta Larsson, klart man får ha egna åsikter, men är man en intelligent person lägger man fram sin åsikt på ett snyggt sätt utan att med flit försöka förminska eller trycka ner någon!

  2013-08-05 kl 8:19 f m
 • Sharp

  Visst är det märkligt? Jag har också flera tatueringar och jag har också fått höra att det skulle vara ”trashigt” men då brukar jag tänka att *hellre det då isf än att vara lika pretto, bitter och avundsjuk som du”! Jag har väldigt svårt att förstå varför vissa ständigt måste trampa på andra och särskilt på nätet! Så fort något inte passar deras snäva lilla ram så måste de ge uttryck för det och oftast på det värsta sätt de kan. Man måste ha ett väldigt tråkigt liv för att orka hålla på så. Så det är bara att vända ryggen till så att de kan beundra ”trash-stämpeln” ännu en gång!

  2013-08-05 kl 8:37 f m
 • Jessica

  Tycker det är tråkigt att du hänger ut folk på sin blogg som här en åsikt eller en kommentar! Trodde du hade skinn på näsan o bara skakade av dig såna kommentarer!
  Du är ju grym och det vet du om! Varför bry sig och lägga sån energi på det?

  2013-08-05 kl 9:57 f m
 • Lena

  Idag skall jag göra något otroligt spännande som börjar på B, sen får ni resten imorgon. Jag kan säga så mkt att det är blött och man går i sand innan. Knepigt eller hur? vad kan det vara hmmm??
  Tatuering är fantastiskt snyggt framför allt när man har alla barnens namn och en döskalle med en ros instucken i ögonhålan!!Moget

  2013-08-05 kl 12:27 e m
 • Monika

  Åldernojja ??? isåfall har jag det med jag vänta bara i 10 år innan jag ÄNTLIGEN gjorde min första tattis och det gav mersmak så en till kommer det bli och jag blir 48 år och ska jag vara ärlig så gillar jag tattisar tycker det är fint =)
  Ha det bäst =)

  2013-08-05 kl 1:44 e m
 • Maria

  Det verkar som Madde tycker det är roligt när det blir debatt på blogg, hon skriver ju bara inlägg där det är meningen att provocera och reta upp läsarna. Nej tycker det är dags för lite mer ”vardagliga” inlägg, det här tramset är ju löjligt.

  2013-08-05 kl 4:30 e m
 • an1

  säger som jag alltid brukar göra, att få sådana kommentarer som White trasch och kåkfarare och liknande ointelligenta påståenden säger mer om den personen än om en själv…vissa har konst på väggen andra har det på kroppen …go for it :)

  2013-08-05 kl 4:44 e m
 • Inger

  Byt blogg då Maria om det inte passar!!!!

  2013-08-05 kl 7:11 e m
 • lisa

  Ja öppna en egen blogg vetja med vardagliga ämnen ! Men Maria inget trams!!

  2013-08-05 kl 7:17 e m
 • Helena

  Över 2000 gillningar och du fastnar i några negativa kommentarer,,vad håller du på med Madde?

  2013-08-06 kl 12:38 f m
 • Ida

  Jag håller med Helena, varför haka upp sig på det negativa? Nej jag tror Madde gillar när det stormar på bloggen. lisa och Inger kan ju bara lägga ner sitt trams.

  2013-08-06 kl 4:45 e m
 • Mia

  Hejsan, enligt familjeliv bor ni på olika adresser du och Micke. Stämmer detta? Har ni separerat? Varför jag frågar är för att jag vill höra det från dig så att jag kan lägga ner allt jag läser ryktesvägar. Även Mirka nämnde ju detta. Snälla du berätta, du verkar vara en trevlig person. Roligt att följa din blogg.

  2013-08-06 kl 5:18 e m
 • Helena

  Mia, Madde gillar kattåråttaleken med sina läsare, så är det, av det skälet tycker jag inte du ska tjata på henne om bad hon ska dela och inte. Jon hade kunnat välja att berätta att d skall separera och hålla anledningen för sig själv, nu droppar hon antydningar lite här och där, det tycker jag är tråkigt, Själv har jag bestämt mig för att bara läsa Mirkas blogg, hon leverarar, är omsorgsfull mot sina läsare och lämnar dem inte stående som frågetecken. Kram till Madde, hennes familj och alla andra.

  2013-08-06 kl 6:04 e m
 • ace

  Adressupplysningar finns att hitta på ratsit.se, snabbt och enkelt för den som vill kolla upp någon.

  2013-08-06 kl 9:00 e m
 • Elisabeth

  Varför är man skyldig att dementera rykten? Varför är det så viktigt att veta allt? Patetiskt att traggla samma diskussion om vad man borde skriva och delge sina läsare. Det är inte svårare än så här; Läs eller läs inte…Elisabeth

  2013-08-07 kl 5:29 f m
 • Tess W

  STORA KRAMAR från en tatuerad
  Tess W

  2013-08-07 kl 7:13 f m
 • Lotta

  Näe inte bor dom på samma adress längre. Tror det hände något när Mikael var på kryssning.

  2013-08-07 kl 9:20 f m
 • Veronica L

  Som man har sett av trådarna på familjeliv och andra forum så har ju folk tagit reda på att de inte bor på samma adress. Tar man del av instagram bilderna som Micke och Madde lägger ut så verkar det som att Micke dricker en del? Jag säger inte att det är något fel med att dricka men hans bilder tyder på att det är så. Som Lotta skriver över det kanske hände något på hans kryssning, dom där båtarna har ett rykte om sig. Enligt Madde så ser man ju att hon lägger ut en bild då och då på dom tillsammans. Och hon hon skrev för inte alls länge sedan att hon älskar Micke. Jag tycker det är lite dåligt att micke inte stannar och stöttar Madde i allt hon går igenom nu.

  Kring alla spekulationer så tycker jag Madde och Micke själva kan berätta om dom vill?

  Har ni gått isär?

  2013-08-07 kl 9:50 f m
 • Ida L

  Enligt ”Birthday” står Madde kvar på den gamla adressen medans Micke har en ny adress.

  2013-08-07 kl 9:54 f m
 • lisa

  Ja se fruntimmer ni är så patetiska , man får ju skäms att tillhöra samma kön. Nyfikenheten slår alla rekord här fy farao!! Varför är ni här?? Finns andra bloggar med tråkiga fruntimmer!! Läs dom . Nej Maddes är mycke bättre och det syns haha!! Avundsjukan luktar lång väg. Go girl!Kram till dig Madde♥♥

  2013-08-07 kl 10:58 f m
 • lovisa

  Lotta har du bytt namn??? Familje liv .se vilken skit sida. Madde vet att du inte bryr dig om sladdertacker. Kram:-)

  2013-08-07 kl 11:52 f m
 • sandri

  Fast skit samma om de har separerat. Tråkigt men Madde verkar vara en helskön tjej och jag tror hon fixar det. Hon är galet vacker och kommer absolut inte ha några svårigheter med att träffa någon ny. Min sambo tycker hon är en av de snyggaste morsorna han sett! Inget att bry sig om, låt dom leva sitt liv de kommer överleva!

  2013-08-07 kl 1:18 e m
 • Ida

  lisa, hur kommer det sig att du alltid kritiserar andras åsikter? mår du bra av att komma med påhopp hela tiden? du är ju jättetråkig med dina kommentarer.

  2013-08-07 kl 1:21 e m
 • lisa

  Ida är du bättre tycker du.

  2013-08-07 kl 2:21 e m
 • Ida

  lisa, jag blir så trött på dig och ditt gnällande hela tiden. du verkar inte kunna komma med något vettigt, bara påhopp.

  2013-08-07 kl 3:42 e m
 • Micke

  Hej alla fruntimmer som älskar att spekulera!!
  Har aldrig kommenterat tidigare på min frus blogg, men när jag ser att ni börjar spekulera i mina alkoholvanor blir jag lite smått oroad.
  Jag har absolut inga problem med alkohol, att jag lagt upp tror det är 5st bilder på en öl eller en wiskey det senaste halvåret, är kanske de ända 5 tillfällen jag kunnat sätta mig ner över huvudtaget och tagit en öl eller annat att dricka. Maddes och mina problem är precis det jag skrev ,maddes och mina problem.
  Faktan om detta är det 2st som vet, Jag och Madde! allt annat är rykten och spekulationer.
  // Micke

  2013-08-07 kl 5:17 e m
 • Maria

  Det här verkar vara en blogg där man inte får kommentera utan bara hålla med om allt som sägs. Lika bra att sluta skriva något privat så slipper folk ha något att gotta sig i.

  2013-08-07 kl 6:29 e m
 • Suss

  Lägg korten på bordet en gång för alla så slipper ni dessa rykten.
  Bara gör det. Ärligt och rakt.
  Tala om precis HUR det är. Görs inte det kommer alla spekulationer endast att fortsätta.
  Så illa är det nog. Tyvärr.

  2013-08-07 kl 8:07 e m
 • Helena

  BRA SAGT MICKE! Ni ska inte behöva ta den skit dom folk kastar ur sig här. Det är bara ni två som har med att göra hur ni har det och vad som händer. Stå på er och ta hand om varandra!

  2013-08-07 kl 8:10 e m
 • lotta

  Tror att det blev så märkligt när du Madde först antydde att ni hade bekymmer, äktenskapsproblem?. Sen gjorde du en ”pudel” och skrev om din knöl i magen. Å ville få oss läsare och tro att det var det som hade varit bekymmret. För jag och många med mig förstår att det inte vad det dom tidigare inläggen handlade om. Och det är väl ingen bigdeal att ni har separerat- Det händer många familjer i Sverige varje vecka. Ärlighet varar längst. Livet består av både dalar och toppar och vi läsare följer dig oavsett om livet är i en nedförsbacke eller i en uppförsbacke. Sånt är livet.

  2013-08-07 kl 8:15 e m
 • Ida

  Klart att folk kommer att fortsätta spekulera ända tills Madde själv berättat vad det är som händer, det går ju ändå inte att bestämma vad någon annan ska tycka eller tänka. Så det går ju inte att först antyda en sak och sedan låtsas som ingenting och försöka få det till att det är något helt annat det handlar om. Då får man räkna med att det blir en massa rykten.

  2013-08-08 kl 4:46 f m
 • Mia

  Jag tycker att det riktigaste i denna situation är att du Madde berättar hur det egentligen ligger till då du har antytt en sak och sedan bara lägger locket på.

  Mirkas blogg är en blogg jag gillar att läsa för att hon är en person som skriver med glädje och kan ta både negativ som positiv kritik. Det är en härig blogg med andra ord vilket denna också var från början.

  2013-08-08 kl 2:41 e m
 • Maria

  Maddes blogg var väldigt bra tidigare, men nu är det ganska trist ärligt talat, bara en massa spekulationer och det känns mer och mer som att Madde gillar att skriva inlägg som hon vet provocerar. Har ju varit ganska många sådana här inlägg på sistone. Visst att Madde såklart bestämmer över sin blogg men det måste ju finnas någon anledning att man öppet kan skriva kommentarer? Då måste man ju få ha en åsikt och säga vad man tycker.

  2013-08-08 kl 4:37 e m
 • lovisa

  Fruntimmren här fattar nada !! Håller bara på och tjata o tjata om erat privata liv. Varför jo dom har inget eget liv.Hoppa dom Madde kram.En tjatar bara om mirka läs hennes då.Jag stannar här.Smaken är som baken delad.Hej!!!!:-)

  2013-08-08 kl 10:06 e m
 • Malin

  Men vad pinsamt att det finns människor som kollar upp adresser. Lite creepy faktiskt…

  2013-08-09 kl 12:20 f m
 • jenny

  men snälla va är detta…jag går in på denna blogg för att jag tycker att den är mysig att läsa. Madde, en jätte fin familj har du och ang tatuering har jag ingen själv men din är säkert jätte fin. Jag har fem barn och även jag och min man tar oss en öl eller lite vin ibland och inget konstigt med det. Ha det gott!!

  2013-08-09 kl 12:46 f m
 • lisa

  Håller med dig Malin. Konstiga läsare. Madde du är bäst!! Kram.

  2013-08-09 kl 10:08 f m
 • Ida

  lisa, nu är du igång och hackar igen. du skriver alltid samma sak i dina inlägg, att madde är bäst och att alla som har en åsikt är konstiga. du är löjlig med ditt gnällande. kommentar på det? undrar vem som är ett tråkigt fruntimmer egentligen… du är nog ganska nyfiken själv så ofta som du besöker bloggen.

  2013-08-09 kl 12:02 e m
 • Linda

  Malin och lisa:

  Creepy? Då är det en betydande del av Sveriges journalistkår som är creepy.

  Jag tycker det är mer creepy med naiva nickedockor till bloggläsare som sväljer allt de läser med hull och hår.

  2013-08-09 kl 8:09 e m
 • lisa

  Hahahaha ni kan ju vara jävligt roliga Ida o Linda.Kul. Madde är bäst !!

  2013-08-10 kl 12:34 f m
 • Malin

  Linda:
  Jo visserligen,, men stalking är snäppet värre tycker jag.
  Man måste vara källkritisk till allting man läser på internet. Ärligt talat så skiter jag i att dem kanske inte har samma adresser. Jag tycker inte att Madde gör rätt som försöker vilseleda sin ”fanclub” in på andra spår än vad som händer egentligen. Säger A men inte B. Men när man som bloggläsare aktivt går in på ratsit eller andra sidor och kollar upp fakta om vart personer bor, det är en sorts stalking. Jag undrar seriöst vad det gör för skillnad för människor att MÅSTE veta om Micke och Madde bor på olika håll. Sover dem bättre om nätterna? Mår dem bättre med sig själva? Har man inget eget liv att lägga den energin på istället? Har man förmycket fritid?

  2013-08-11 kl 10:08 f m
 • Linda

  Malin:
  Jag tror inte att det gör någon skillnad alls för dem. De sover antagligen lika gott om nätterna som de alltid har gjort och tycker lika mycket om sig själva som de gjorde innan de kollade upp adresserna. Förmodligen går de in på ratsit och kollar och tänker: ”Jaha, Madde och Micke bor inte ihop längre. Där ser man.” När de rest sig från datorn så glömmer de Madde och hennes blogg.

  Har man för mycket fritid? Det är ju inte som att det tar en hel eftermiddag att kolla upp en adress direkt. Det är inte särskilt energikrävande heller…

  Det är inte jag som har kollat upp adresserna i det här fallet men det skulle lika gärna kunnat vara det. Det må vara nyfiket men stalkning är det verkligen inte.

  2013-08-12 kl 8:24 e m

Kommentera