Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trötta barn…

2012-02-27 @ 07:59

image

image

Ganska trötta barn idag som skulle väckas. Idag är det dags för skola och dagis efter 2 veckor hemma. Så nu får vi se hur lång tid det tar innan nästa våg av baciller kommer. Pratade med en av fröknarna förra veckan om just att alla blir sjuka hela tiden. Hon höll med, och tyckte att allt bara verkade gå runt på just tvillingarnas avd. Många barn som är hemma ofta. ”Ni kanske skulle stänga ner avd en eftermiddag och sprita ner allt?” Och jo det var en bra ide och skulle säkert behövas också. Men tid till det finns inte tyvärr.
Så nu är det bara att hoppas på att vi får vara friska. Tvillingarna har på sig sina nya pumatröjor som de fick av farmor och farfar i födelsedagspresent. Engla-Freja tycker de blev ”ascoola” :-)7 kommentarer på inlägget “Trötta barn…”

 • ninni

  Det gjorde de nyss på en av mina killars avd, där har halsflussen bara gått runt och runt, så de kontaktade någon smittskydds ansvarig hela familjer fick det 4-5 gånger och det va typ inte mer än 3 barn där åt gången de tvättade alla leksaker och lego i diskmaskin, barnen fick inte ta till sig mat själva, och de fick inte ha med egna leksaker och eftersom det är en småbarns avd. 1-3år så skulle napp och snutte hem varje dag och tvättas. Nu har de släppt på detta igen och det har inte kommit tillbaka under dessa fyra veckor som gått, hade det fortsatt så var det prat på att alla barnen skulle få göra större odlingar för att hitta rätt bakterier… Men nu är det som sagt fullt ös där igen med alla barnen.

  2012-02-27 kl 8:34 f m
 • Anna

  Hej,
  Jag såg legoklossarna ni har och har letat land och rike runt men kan inte hitta dem någonstans. Vad är det för märke på dem, är det Lego? /Anna

  2012-02-27 kl 1:53 e m
 • Jasmine

  Hej. Liten fråga bara. Hur mycket lägger du på kläder i månaden på era barn? Kram Jasmine

  2012-02-27 kl 4:31 e m
 • Lotte

  Hoppas ni får en frisk vecka nu :-)
  Ha en bra kväll
  Kram Lotte

  2012-02-27 kl 5:34 e m
 • Natali

  Det gjordes på mina barns förskola efter omgångar av kräksjuka. En eftermiddag och natt spritades allt, legot kördes i diskmaskinen och alla mjuka leksaker togs undan tills smittan var över. Utelek både på för och eftermiddag infördes.

  2012-02-27 kl 5:39 e m
 • emma

  här har de oxå kört städ med starkare medel då sjukdommarna bara gått runt..

  2012-02-27 kl 7:50 e m
 • Sandra

  Här går det runt runt runt med sjukdomarna just nu..
  Min familj + mor- och farföräldrar med famillj är sjuka i omgångar.
  Nu är det min tur igen och var på VC idag, infektion i lungorna = pencillin + mollipecct (stavning?) och nåt med slemhinnorna i näsan = nån specialnässpray, 444 kr plus 150 för VC

  Inge kul att va så sjuk när man behöver vårkläder till sonen 😉

  2012-02-27 kl 7:58 e m

Kommentera