Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Välkommen hem till oss ♥

2013-11-20 @ 01:16

Familjen är samlad i soffan. Alla sitter som på nålar, ska Sverige göra mål? Vi måste vinna för att få biljetten till Brasilien. Det skulle vara så roligt om vi kunde få följa Sverige i VM. Aldrig har det tagit så lång tid att uppdatera bloggen som nu. Precis nu satte Ronaldo 2-3 fan! Jag har så jäkla svårt för just Ronaldo, överlägsen och smådryg. Men man kanske har rätt att vara lite smådryg efter hans framgång? Fast näää, inte ett jävla skit. Vet ni, ödmjukhet är en av de största egenskaperna en människa kan ha. Jag ser det även bland i bloggvärlden. Det går bra, statistiken ökar man blir bjuden på event, premiärer och andra tillställningar. Media får upp ögonen för en och sen rullar det bara på. Jag missunnar ingen framgång, tvärtom det glädjer mig något oerhört. Men när framgång förvandlar folk till något dom egentligen inte är så stinker det. Självklart ska man sträcka på sig och vara stolt men man ska inte glömma bort att utan uppmärksamheten man fått så skulle man inte nått framgången. Det är läsarna som ger framgången. Borde man då inte förvalta den bra om man slitit för att nå den? Så finns det dom som vinner på att vara provokativ och visst var gärna det men make a point. I slutändan så vinner ingen på att vara en arrogant retsticka.

Uschaaan ni på ren östgötska, nu är det kört! Inget Sverige till Brasilien döh. Apropå fotboll, Victor ska börja spela fotboll igen. Jag blev helt chockad när han berättade det. Jag som har tjatat så mycket på honom att jag vill att han ska ta upp idrotten igen. Datorn och tvspelandet har tagit över hans liv. Jag har ärligt talat varit jätte orolig över hans datavanor. Men så häromdagen blev vi jätte osams, jag uttryckte min oro på allvar och han tyckte jag överreagerade. Även om det är hans intresse och även om han är riktigt duktig på vad han gör så kan det inte vara nyttigt att fastna så många timmar framför burken. Så igår sa han ” du mamma jag ska sluta spela tv-spel, Oliver kan få alla mina spel och konsoler”. Jag tappade hakan, trodde inte mina öron och undrade vad som flugit i honom? ”Nää inget, jag ska börja träna istället och kanske spela ibland” Det kändes som en vinst, gick mina ord fram? Han lyssnade verkligen. Jag är stolt och glad och inser att han kanske börjar bli stor.

Fick en fråga på bloggen häromdagen. Hur stort bor ni? På den frågan skulle jag vilja svara alldeles för litet, men det går. Vi bor i en 5 rok på 130 kvm. Barnen delar rum och det har aldrig varit några problem. Det enda är att Victor och Oliver nu helst önskar egna rum och det kan jag faktiskt förstå. Dom börja bli så stora nu och man måste respektera att de vill ha ett privatliv, en lugn stund för sig själva. Oliver bor hos sin pappa varannan vecka och då får de i alla fall lite utrymme för sig själva.

Jag har alltid varit förtjust i gamla möbler och det syns i min inredning. Så här ser mitt sovrum ut…

bilder13Världens skönaste säng, köpte den på ikea i somras, det bästa jag gjort :-)

bilder12

Min morfars gamla sekretär hänger fortfarande med. Jag älskar den! Och på den har jag ställt min farmors oljelampa.

bilder14

Fick två fåtöljer av min låtsaspappa, han ville inte ha dom och hade tänk göra sig av med dom. Tyget är helt fantastiskt. Nu längtar efter att få göra ordning vardagsrummet. Jag har en bild i huvudet hur jag skulle vilja ha det, men det lär väl dröja tills nästa vecka. Byggarna fick i alla fall upp balkongdörren idag, ett steg närmare slutet. Nu hoppas jag bara att tapetseraren kommer snart.

Nu ska jag lägga mig brevid en febrig Tuvis, måtte det gå över snart….

KRAM ♥

 11 kommentarer på inlägget “Välkommen hem till oss ♥”

 • Inger

  Åh vad fint! Jag gillar blandning gamla nya möbler.Hoppas det blir klart snart med ombyggnaden, så du kan göra fint till jul ♥Kram.

  2013-11-20 kl 9:25 f m
 • Madde

  Underbart sovrum ♥

  2013-11-20 kl 10:53 f m
 • Kerstin Andersson

  Hej Madde…
  Du har så fint inte kan man tro att du har några barn där…..Kanon fint o ordning o reda…..Häl Kerstin

  2013-11-20 kl 11:32 f m
 • Malin

  Förstår att det bli trångt för er, men de vi får se av bilderna så ser ni ut att ha det jätte fint och mysigt hemma hos er! Jag, min sambo och vår son bor i ett hus på 240kvm och det är otroligt skönt med utrymmen för allt man vill ha! :) och kanske för framtida barn om vi vill det..

  2013-11-20 kl 12:21 e m
 • Anne-Lie

  Ni har fint hemma, ser alltid så fräscht och välstädat, förstår att det inte är så alltid med barn och hundar, men när man gjort fint och städat så vill man ju fota det :) Gillar din inredningsstil iaf!

  2013-11-20 kl 6:28 e m
 • Ida L

  Så fint har det och så välstädat. Tycker det är väldigt snyggt att blanda gamla och nya möbler.

  2013-11-20 kl 8:19 e m
 • Jessica

  Vilken färg färgar du ditt hår med?? Behöver tips nu efter 3 dåliga färgningar :(
  tack för en UNDERBAR blogg!! :)
  /jessica

  2013-11-20 kl 9:36 e m
 • Irene

  HUr gick det med konsten?

  2013-11-20 kl 10:15 e m
 • Viktoria

  Ville bara tipsa om att Ikea har sänglådor (dilling) att ha under sängen som extra förvaring. Jag har det till sängkläderna. Kram

  2013-11-21 kl 9:29 f m
 • barbamamman

  Det är precis vad jag har Viktoria, superbra 😉

  Jessica, jag har alltid färgat med mood. Sist provade jag ett annat märke som jag nu naturligtvis glömt vad det heter. Mood är säkert inte det bästa för håret men färgen blir kalas. Sen använder jag serumdroppar flera gånger i veckan för att behålla lyster.

  Irene, det kommer 😉

  Anne-Lie, såklart det blir rörigt mellan varven. Men jag ogillar röra och har faktiskt för det mesta ganska städat hemma. Innan jag går och lägger mig så ska disken vara borta (om det finns någon brukar ta hand om den direkt) och alla leksaker undanplockade. Jag går aldrig hemifrån med obäddade sängar. Det är det värsta jag vet! :)

  2013-11-21 kl 10:58 f m
 • Jessica

  Tack så mycket! Jag ska kolla på mood! Äsch mood är säkert hur bra som helst! Du har jättefint färg och jag får inte riktigt till min! Igår la jag i swartzkopf 10.2. Nu är det gult i botten och enormt askigt i längderna

  2013-11-21 kl 11:04 e m

Kommentera