Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Var jag roligare förr?

2013-11-27 @ 10:37

Efter en seg tisdag så landade jag i soffan igårkväll. Det är vidrig att leva i ett renoveringskaos. Tapetseringen skulle blivit klar till senast idag onsdag blev jag lovad, men idag skulle målaren iväg på någon facklig kurs och kommer inte kunna fortsätta förens någon gång efter lunch så han var inte säker på om han skulle hinna bli klar i tid. Det är inte mycket kvar nu tackochlov. Jag städade upp ikväll så vi kunde nyttja halva vardagsrummet i alla fall.

Staken kom upp, några söta tomtar och renen. Jag trivs redan i mitt nya vardagsrum :-)

bilder19Adventsljusstaken kommer från ica maxi, tomtarna och renen från rusta. 

När jag gick och grejade lite idag så kom jag att tänka på ett instagraminlägg som Bingo Rimer la ut häromdagen. En fem år gammal film ”insåg till min förskräckelse, jag har blivit jävligt tråkig. Är det pga Katrin? Håller hon mig i koppel. El-koppel. Är man en roligare  och vildare och mer gränslös som singel?

Med handen på hjärtat, klart som fasen man blir lite tråkig med åren. El-koppel? Ja alltså välj själv, ingen skulle roas av att känna sig sig låst. Ingen. Man måste ge varandra utrymme. Det tror jag är den största anledningen till att förhållanden tar slut , när man glömmer bort att vara rolig och när man inte ger varandra utrymme. Och man måste unna varandra i förhållandet. Pratar jag om egna erfarenheter? Ja det gör jag faktiskt. Man lär så länge man lever. Ja uttrycket har fått en innebörd numera. Jag är ju skitrolig, försöker att tänka på att inte döda förhållandet med vardagstjafs även om det är svårt ibland. Men framförallt jag är mig själv. Bara för att jag är mamma så betyder ju inte det att jag förlorat mig själv, tvärtom föräldrarollen har gjort mig roligare. Inget förhållande är smärtfritt, det kommer föralltid att gå och och ner. Bråkar gör man och prövningar ställs man inför. Men rolig kommer jag alltid att vara!5 kommentarer på inlägget “Var jag roligare förr?”

 • Ida

  Ni verkar vara en väldigt rolig familj med mycket humor.

  2013-11-27 kl 11:07 f m
 • Smulungen

  Fast jag förstår att Katrin håller honom kopplad. Inte kul men en man som håller på med unga tjejer. Han är inte oskyldig precis. Ett riktigt äckel

  2013-11-27 kl 1:15 e m
 • Klara

  Hej Madde
  Vad kostar ljusstaken? Har 5 mil till ica maxi :)
  Kram

  2013-11-27 kl 1:20 e m
 • Ida L

  ”En av sveriges mest beökta mammabloggar”, det kan man inte tro om man ser till antalet kommentarer som varje inlägg har.

  2013-11-27 kl 5:58 e m
 • ina

  Ja, nu är det snart advent kul att göra fint.ljusstaken är jättefin.kram till dig. ♡♡

  2013-11-27 kl 8:29 e m

Kommentera