Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vem vill inte ha traktorskeden???

2010-06-09 @ 01:00

Varför kom jag inte på det själv? Smart.

Hur många gånger har man inte suttit vid middags bordet och ”trälat” med maten?

”Du ska visst äta upp”

”En sked för mamma, och en sked för pappa”

”Brrruuum Brruuum öppna garaget”

Ja men så har alla föräldrar någon gång gjort, det är jag helt säker på.

Så besökte jag min svägerskan Therese häromdagen, och fick syn på något smart, en traktorsked! Någon människa hade alltså tröttnat på bråken över middagsbordet!? Och tänkte aha jag gör en traktorsked. Genialiskt måste jag nog säga. Så nu alla småbarnsföräldrar, nu har genombrottet kommit, kanske kan vi nu få lugn och ro och njuta av en god middag?

traktorsked2.jpg

traktorsked.jpg

 

 

 Inga kommentarer på inlägget “Vem vill inte ha traktorskeden???”

  • Sandra

    En sån sked hade jag ratat som fan och speciellt när den är CHOCK-ROSA!! Det som fick mej att äta var ”Och här kommer pappa på cykel hem från ‘gubbarna’ (och satan vad det vinglade…!) och han vill in i skjulet!”, men alla sätt är bra utom de dåliga :)

    2010-06-09 kl 2:03 f m
  • Henrik

    Det finns en i form av ett flygplan också!

    2010-06-09 kl 7:32 f m

Kommentera