Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vinnaren av vrålåket!

2012-10-22 @ 22:14

Ledsen att jag har hållt er på halster. Men nu har en vinnare blivit utsedd.

Arvika kommer nu att få en ny Crescentägare!

Den vinnande kommentaren…

Skulle gärna vilja vinna denna fina vagn helst i svart.

I vagnen skulle jag skjutsa mina barns älskade lilla kusin Noel. Han är väl värd att åka omkring i denna snygga vagn. Som du kanske vet så är det inte alla gånger lätt att få ihop det ekonomiskt när man har små barn. Ändå så vill man ge sina barn det bästa. Noels föräldrar Har önskat sig en ny vagn och jag blev så glad när jag såg att du tävlade ut just den vagnen som jag vet att de önskar sig. Jag vet också att Noels mamma läser din blogg varenda dag. Det måste kännas så otroligt kul att få glädja någon annan med något så fint som en ny vagn.

Det skulle vara så roligt om vi tillsammans kunde glädja Noels föräldrar!

Du har ett stort hjärta!

Har gillat och delat.

/Maria i Arvika

Grattis Maria, och grattis Noels föräldrar!

Mejla dina uppgifter till mig madeleineilmrud@hotmail.se :-)Kommentera