Bli gravid, Gravid, Förlossning, här hittar du svaren på dina frågor om graviditetet sorterat i kategorier. För musen över kategorierna och klicka på den du vill veta mer om.

Add Comment Register

Först plus sen negativt. Kan jag vara gravid ändå?

Hej! Fick mitt posivtiva grav-test i lördags, och för att det var så svagt tänkte jag ta ett nytt för att se, men då vart det negativt, vart så förvånad och ledsen! hur kan det bli så?? och finns det någon chans att jag är gravid ändå? man tycker ju inte att jag skulle va fått ett plus då. har ju ingen mens och inga blödningar så de kan ju ej va missfall igen. vore tacksam för svar! jätteorolig!

Svar
Troligen är det den negativa graviditetstesten som gäller, men du kan ta en ny test om du inte får tillbaka din mens. Du bör vänta minst en vecka mellan graviditetstesterna.