Bli gravid, Gravid, Förlossning, här hittar du svaren på dina frågor om graviditetet sorterat i kategorier. För musen över kategorierna och klicka på den du vill veta mer om.

Add Comment Register

Klamydian,kan den har gjort mig steril?

Hej! Jag är 21 år och jag hade klamydia för ett par år sedan. Jag fick pencillin men det gick konstigt nog inte över så jag gick med infektionen ett bra tag (ca ett och ett halvt år) . Men jag fick en ny kur och då gick den över. Men efter infektionen har jag haft rikliga flytningar så det är otäckt, och ibland lite ömmande nere på båda sidorna av magen. Jag har varit hos två gynekologer som har gjort ultraljud men de säger att det ser bra ut. Nu har jag haft bruna flytningar i snart en vecka.. vad ska jag göra? jag går hela dagarna och tänker på att jag blivit steril från den klamydian jag hade.. hur stor risk är det att jag är steril? går det att kolla? Mer än tacksam för svar

Svar
Eftersom du blivit undersökt två gånger och det vid båda tillfällena har konstaterats att allt ser bra ut, bör du försöka nöja dig med det beskedet, eftersom det enda sättet att kontrollera om du är steril är genom att försöka bli gravid. Om du har svårt att släppa frågan tycker jag att du bör diskutera den med en gynekolog i första hand.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tre