Bli gravid, Gravid, Förlossning, här hittar du svaren på dina frågor om graviditetet sorterat i kategorier. För musen över kategorierna och klicka på den du vill veta mer om.

Add Comment Register

småblödningar

Jag förstår inte Jag och min kille är 25 år, och det var åttonde försöket nu, har tidigare räknat ut när jag har ägglossning och myst dom dagarna, men denna gången tänkte vi att vi minsann inte skulle missa de om vi nu råkat göra de innan, köpte ägglossningstest, och både jag och killen åt bisolvon med början en vecka innan ägglossning. Så nu är jag 100 procent säker på att vi myste på exakt rätt dag, MEN för tredje gången så får jag småblödningar eller blodliknande flytningar bara ett par dagar efter ägglossning, en gång kom sen mensen på riktigt en vecka tidigare, andra gången hade jag småblödnigar fram till mensen, och denna månad har jag Bim 1 mars, men att jag skulle vara gravid nu känns ju obefintligt. Varför gör min kropp gör såhär? Varför dessa småblödningar bara någon dag efter ägglossning? Känns som min kropp stöter bort allt vad bebisar heter, vad är det för fel? Och vad gör jag? mkt tacksam för svar

Svar
Det är ganska vanligt med småblödningar i samband med ägglossning vilket beror på snabb förändring i ett hormon. Att småblöda ända fram till den normala menstruationen är däremot inte rätt. Du bör ta kontakt med gynekolog och utreda vad orsaken kan vara.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + 9 =