Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nu orkar jag inte mer idag!

2011-08-07 @ 23:37

Nästan hela kvällen har jag haft en massa sammandragningar, lite svag molvärk i magen och det strålar lite bak i ryggen. Det värsta av allt är att jag känner mig nödig så fort det kommer och det är inte alls kul! Snacka om att bli lurad 1o0 gånger om..!

Ska lägga mig nu och se om jag kan sova! :)2 kommentarer på inlägget “Nu orkar jag inte mer idag!”

  • Zandra

    Hoppas du inte fick sova ;) Hoppas det händer snart… Eller redan har hänt… Fast då borde jag hört nåt. puss

    2011-08-08 kl 7:59 f m
  • Zandra

    Bäbisen vilar nog upp sig inför vad som komma skall :-)

    2011-08-08 kl 9:59 f m

Kommentera