Add Comment Register

Bloggskola

Du kanske precis har skapat en ny blogg här på MinBebis och behöver lite hjälp att komma igång med din bloggning. Här är första avsnittet i MinBebis bloggskola för nybörjare.

Alla älskar bilder, blogga med bilder på dig, saker du köpt eller från din vardag. Försök att alltid hålla god kvalité på dina bilder, med hjälp av Photoshop kan du tex öka kontrasten på dina bilder för att ge dem en bättre kvalité. MinBebis bloggverktyg krymper dina bilder automatiskt så att de får plats i din blogg.

Blogga om sådant som berör dig, saker du tycker är intressanta och som tex rör din vardag. Uppdatera din blogg dagligen, gärna med bilder, och var gärna personlig och ärlig i dina inlägg kring roliga och seriösa saker, då bjuder du även lite på dig själv vilket dina läsare kommer att gilla.

Skaffa bloggvänner genom att besöka andras bloggar och kommentera deras inlägg med din blogg. Lämna din bloggadress i fältet för det, så att bloggförfattaren kan hitta in till dig och besvara din kommentar. Alla älskar att få kommentarer, svara på andras kommentarer i deras bloggar och inte i din egen då det finns en risk att den som kommenterat hos dig missar ditt svar och inte kommer tillbaka. Mer om att kommentera i andras bloggar hittar du här.

Att ha tävlingar är alltid uppskattat, du kanske har något hemma som du vill tävla ut eller så kanske du kontaktar en butik du gillar för ett samarbete. Anordna gärna tävlingar där deltagarna ska länka till din blogg från sin i ett inlägg som ett av momenten i tävlingsreglerna.

Ladda upp en headerbild och visa vem du är. Headerbilden säger mycket om dig och din blogg, likadant gör profilbilden. På MinBebis kan du få hjälp med att designa din headerbild genom att kontakta info@minbebis.com.

Gravidbloggar du är det jättekul för andra gravida att följa graviditeten genom att uppdatera med bilder och text. Det är även ett ypperligt ställe att föra dagbok under graviditeten för att gå tillbaka till senare när bebisen är född eller när du är gravid på nytt och läsa om hur det var för dig första gången.

Tillbaka till supporten