Add Comment Register

Besöket på Bryggan 1 och 2, Tindras bedömning. 

fredag 27 januari 2017 kl 12:16

Som ni vet har jag nämnt att vi ska på bedömning av våran lilla Tindra ang hennes som jag kallat det livslånga trots. Enorma trotsets som startade vid 1,5 och sen aldrig slutat. Det har tärt på framför allt mig som varit hemma med henne otroligt mycket men även på hela familjen. Utbrott, över aktivitet, pratar oavbrutet, brukar beskriva henne som en symaskin som aldrig stannar. Intensiv liksom. 

I onsdags var vi på vår första bedömning på Bryggan. Tindra fick göra massor av tester med en super gullig special pedagog. Hon och vi fick träffa en läkare samt en sjuksköterska. Vi fick berätta allt om Tindra i princip. Våra 4 pusselbitar slogs i hop och det som kändes så otroligt lättande att jag fick höra att jag inte tänkt fel från professionella personer. Hon är INTE som sina syskon och många andra barn. Hon klarade inte testerna så vidare bra. Hon förstod allt och har koll på läget. Men stora koncentrations svårigheter som gör att hon misslyckas. Hon hoppade och studsade och slog med händer och greja så hon höll på ramla av stolen. Skylde på toa besök för att sno åt sej en liten paus också hehe. Gull hjärtat! 

Hon har svåra koncentrations svårigheter och är överaktiv och så var det nått mer jag inte mins. (Detta är en helt ny värld för mig) Läkaren sa iallafall att allt tyder på och att hon har väldigt tydliga tecken på ADHD. Så pass tydliga att han tror Tindra skulle må bra sv medicinering. Där yttrar jag mig inte alls än så länge. Måste bli mer påläst. Vi har nu blivit skickade till BUP där vi ska få göra en utredning. Vi ska även få gå på föräldrar utbildning. 

Idag var vi på besök två bara vi vuxna där vi fick veta exakt hur tindras test resultat såg ut samt prata bara. Vi hade dagmamman med oss. 

Ett nytt kapitel i livet har startat, äntligen ska vi och framför allt Tindra få hjälp. Få rätta verktyg här i livet osv. Känns lättande samtidigt väldigt skrämmande. 

Fortsättning följer!

En kommentarKommentera »

  1. FILMYWAP

    Nice post!! you had a cute babyy. keep going like this with more attractive posts

Skriv ett svar


nio − 6 =