Add Comment Register

En tripp till Uppsala och Furuviks mys! 

söndag 18 juni 2017 kl 23:55

Igår stod det lite party på schemat. Jag och piapuff gasa ner till Uppsala i värsta varmaste härligaste sommarkvällen i gör. Såklart var det Takida på schemat. När Pia tog med mig på första spelningen lära jag googla vilka det var och spela dom på Spotify haha! Nu kan ja tammefan varenda låt haha :) Dom är ju bra alltså! Uppsala är ju en otroligt vacker stad upptäckte jag igår efter att ha sett en annan del än själva shopping gatorna. Och Piapuff kan ha den snyggaste jävla armen ever på detta jordklot! Nu vill ju jag oxå ha så där hehe. Jag tycker det är så snyggt med tatueringar men för feg för att göra.. måste sluta vara så chicken av mig hehe! Sen blev det drag på Flustret eller va det heter. Jäkligt bra party ställe. Två våningar och stor ute plats med bar och på ute scenen stod Takida. Grym kväll! Tack Pia för alla utflykter genom Sverige du drar med mig på! 

Idag på eftermiddagen hade vi lovat barnen en dag på Furuvik. Guldkorten va så värt det känner ja nu även om det sved bra i plånboken. Vi körde på karusell åkning och bad idag med brorsan och familjen. Och Florsson gjorde premiär i karusellerna och vilken galning. Våra barn har varit lite rädda när det gäller karuseller. Nova är värst! Hon hatar karuseller och helst sånt som snurrar. Hon myser helst på i barnkarusellerna och grina jämt när hon va liten i diverse karuseller. Charlie är lite mitt i mellan och även Milla är ganska harig av sig och har gråtit genom några turer hon med. Tindra är ju galen, har hon alltid varit när det gäller allt haha! Och som jag sagt hela tiden så är ju Flora tindra nr 2. Envis, orädd och liksom bara kör! Bära eller brista liksom haha! Hennes absolut första karusell blev kaffe kopparna. Där alla barn börjat gråta nån gång i sitt liv utom Tindra. Flora börja grina när den va slut och hon lära kliva ur haha! Sen åkte vi allt som gick med den där lilla människan och hon skrek efter varje färd då hon bara skulle åka mer! Enda gången och inte ville åka mer var efter spöktåget. Hon åkte det utan att säga ett knyst men protesterade verkligen inte när det var slut haha! Gull hjärta! Sockervadds paus!Avslutade med hysterisk bad i Furuviks vatten land. En perfekt eftermiddag fick vi med super varmt väder och lagom mycket sol. 

Kram och Gonatt! 

En kommentarKommentera »

  1. slader

    http://ssapptricks.com/slader/
    Valuable information! Looking forward to seeing your notes posted. The information you have posted is very useful. Keep going on, good stuff. Thank you for this valuable information. I have enjoyed reading many of the articles and posts contained on the website, keep up the good work and hope to read some more interesting content in the future.

Skriv ett svar


− sex = 2