Add Comment Register

Fortsättning på sjukdom arna och inställd semester.

onsdag 7 februari 2018 kl 00:40

Sist jag skrev, berättade jag att flora kräktes på förskolan. Torsdags för 2 veckor sedan.. på lördagen låg jag däckad uppe i sängen totalt däckad, spydde i 10 timmar och sov och feber på det! Milla och Tindra spydde som galningar på nedervåningen. C hade fullt upp kan man säga. Lördag natt spyr Flora igen.. söndag morgon spyr Nova och måndag förmiddag är det Charlie och Fagges tur. Jösses.. på tisdagen skulle vi till Sveriges norra delar av landet med fina vänner. Utan barn. Allt planerat och klart sen 6 månader. Åka skoter, njuta av lugnet och bara va. Men inte nog med magsjukan, måndag morgon vaknar Milla med feber och prickar över hela kroppen. Och Tindra samma visa på tisdag, och flora! Tre barn med vattkoppor. Det va dock bra! Har väntat i 11 år på vattkoppor och äntligen är det överstökat på alla utom Charlie som säkert får de om ett par veckor. Men iallafall fick vi ställa in semestertrippen. Ingen vill ju ha hem sjuka barn och det känns inge bra i mamma hjärtat att lämna bort sjuka barn! Älskade små troll! Vi blev hemma en hel vecka hela familjen. Vi hade roligt ändå! Lekte ute i all snö dom kom. Myste inne och fick ett ryck och rusta upp hall på nedre och övre plan, inhandla lite ny inredning osv så vi fick och göra allt :) Jobbiga veckor för Lill Florsson! Hon som vanligt vis är den gladaste människan jag någonsin mött. Pratar i långa meningar och skrattar och tokar. Vi va hemma så längta att förskolan ringde mig och fråga om vi lever haha! Bästa förskolan alltså, fantastisk personal, och Milla och flora älskar att vara där. Åker gladeligen dit varje dag utan minsta protest <3

Pulka åkning och snö bygge förra veckan när all snö kom!

När vi tern är som bäst! Massa snö, kallt och strålande sol! När vi får då här mycket snö då älskar ja verkligen vintern!

Hittade bästa tavlan till vårat hem här om dagen! Haha! Så sant så sant. Här är de fullt ös medvetslös jämt hihi!

Nu är det dags att sova! Jobb dags ons och Tors :) Med alla sjukdomar som va ligger ja lite lätt efter i skolan så måste försöka gasa på med den med. Tappade lite lusten när vi vart då mycket sjuka. Men den här gången tänker ja inte ge mig!

Godnatt! Hörs hej! Kram!

Skriv ett svar


+ 3 = fem