Add Comment Register

Gifta!

söndag 1 januari 2017 kl 22:54

Alltså wow! Vilken dag! Våran dag blev perfekt från början till slut. Jag är så nöjd och allt blev exakt som vi hade tänkt. Ingen stress ingen kaos. Jag njöt fullt ut av hela dygnet och bara va i stunden. Och det tack vare alla som hjälpte oss under dagen och kvällen med massa praktiska saker och barnen och ja allt! Miccis som gjorde världens finaste buketter till mig, Susanne och barnen. Brorsan tog fina kort under dagen och kvällen, körde oss till och från kyrkan och runt på stan efter kyrkan så vi kunde bara njuta en stund med ett glas bubbel. Miccis hade barnen på dagen och svärmor på kvällen. Mamma gjorde så fina tårtor som var jätte goda. Pappa hade fixat godaste maten. Och Ante och Susanne som varit bästa tärnan och bestman. Och bara alla gäster som hjälptes åt under festen och fixa. Åh det blev bara så bra allting! Kan inte tacka alla nog!Coolaste kortet!

Piff och Puff!

Tomtebloss va givet när det var nyårsafton och allt. 

Tänk att nu är jag fru Fagerström! 

Älskar oss! Tänk att vi är så lyckligt lottade med världens bästa familjer och vänner. 

Lycklig nybliven fru!

Och hur coolt va det inte att få fyrverkerier till din fest hela kvällen och skåla i bubbel till galen fyrverkerifest vid 12 slaget på bröllopet. Sen dansade både barn och vuxna till nästan på morgonen! 

Mer bilder en annan dag <3

En kommentarKommentera »

  1. Evelina

    Stort grattis! Vad häftigt att gifta sig på nyårsafton, det hade jag kunnat tänka mig men får nu hoppas att någon annan i vår närhet väljer det
    Kram!

Skriv ett svar


7 − fem =