Add Comment Register

Två sista dagarna på Grekland!

lördag 19 augusti 2017 kl 23:41

Så var veckan över på den fina ön Rhodos i Grekland! Kalliteah vill jag helt klart besöka igen. Vi har trivst så bra här. Dag 5: Jag vaknade med grönjävligt ont i ena örat! Exakt samma hände i Grekland för 12 år sedan fast på Kreta. Va trött ja blir.. ätit Ipren konstant! På kvällen upptäckte vi att Milla oxå har super ont i örat. Sen har även hon levt på Ipren. Men dagen rullade på och umgicks med familjen vi träffat här. Barnen har så roligt ihop! 

Florsson är galen i vatten rutschkanan!

Fina Charlie <3

Majken och Tindra kör runt på Flora hihi! 

Fem troll redo för middag. 

Och vi ;) 

Avslutade kvällen med barn discot och kvälls showen igen. Lite väl varmt där inne bara, svetten har bara runnit av oss vuxna och barn på kvällarna. Och Florsson fick lite trötthets psykbryt hehe.. men hon har sovit skapligt i vagnen dom senaste kvällarna. Lollo Milla <3
Dag 6! Sista dagen, och mycket moln på himmlen idag. Även i går va lite små molnigt. Men mer idag och det gjorde faktiskt ingenting, det var endå 40 grader varmt och svetten lacka så fort man inte hade sin kropp i poolen. Böjade dagen med bad i grod poolen fram till lunch. Sen ville vi ta ett sista dopp i havet och göra lite vatten aktivitet. C, Charlie, Nova, Tindra och Majken och Majkens mamma Anna åkte i nån slags soffa i full fart efter en båt! 600kr gick kalaset på för våra 4 familjemedlemmar. Dyr aktivitet men tydligen värt de sa dom haha! Taggade!!Redo att åka. Roligt upplevde för kidsen. Hade vela åkt jag med men nån lär ju passa vild djuret Flora och Milla stackarn satt uppe vid kiosken i skuggan med mobilen och spela spel och drack fanta. 

Märks att denna värme och allt badande tärt på barnen. Dom två sista dagarna har dom varit trötta och framför allt Milla som verkligen kastat in handduken och näst intill bott i vagnen med mobilen hela dagarna och kvällarna. Inte orkar bada lika mycket och inte varit med på ett enda barn disco. Kan ju vara örat som spökat oxå, har själv mått riktigt risigt i dag med huvudvärk, öronvärk och trött och slut. Men det fick då inte hindra mig från att njuta järnet sista dagen ;) Njutarna :) 

En sista Slush i solen vid poolen!

Flora och lilla Hugo som hade puss kalas idag sista dagen tillsammans :) 

Gullunge! 

Milla hoppar och badar lite på eftermiddagen som tur var. Hon blir ju så varm av att sitta i vagnen hela tiden. Mot sista middagen! Tre mysiga dagar tillsammans med Familjen Skeppstedh. Avslutade med en mysig kväll till kvälls showen och massa skratt. Underbart! Hoppas verkligen vi ses igen. Vi kanske helt enkelt får åka och hälsa på neråt Örebro och trycka in våran ”lilla” familj på 7 personer haha! Brukar vara bra på de vi ;) 

Nu ska de faktiskt bli otroligt skönt att komma hem! En vecka är perfekt när MSN åker med 5 barn. Vist det är otroligt skönt att slippa städa, laga mat, handla, tvätta osv. Men att vara som en pingis boll med huvudet och ögonen och full närvaro 15 timmar per dygn ör otroligt tröttsamt för hjärnan. Och jag har då inte legat i nån sol stol många sekunder inte på denna vecka. Det är liksom omöjligt. Vi har bott i poolen eller efter pool kanten för att hålla koll på alla barn samt jaga Florsson. Och sen blir de ju sena kvällar och ganska tidiga morgnar så man blir ju trött. Förstår helt klart ord språket ”man behöver semester efter semestern” haha! Men vi har haft en fantastiskt vecka. Inga bråk och sura miner. Flora har väl haft lite hysteriska trötthets psykbryt nån kväll å Milla va lite trött och gnällig två sista dagarna men herregud det är ju små barn, dom är ju helt slut alla fem och längtar hem lika mycket som jag hihi. 

I morgon kl 12 gör bussen till flygplatsen och 14 lyfter planet hem :) tjohoo! 

Skriv ett svar


6 × = sex