Add Comment Register

Helgen och C9

måndag 1 februari 2016 kl 00:58

Så var denna helg över i ett svish! I går hade vi fullspäckat schema från morgon till kväll kändes det som. Charlie hade hockey match på förmiddagen men åkte med farfar i stället. Han älskar när han får åka med nån annan än oss, han vill ju visa alla hur duktig han är. Jag älskar att se Charlie spela matcher. Dom är ju så söta! Men dom krockar med danserna varje lördag. Mitt i matchen var det full fart mot dansen. Tindra dansar 12.30 och sen Nova 13.15. Var väl hemma fick vi besök av Madde Micke och Isak pluttisen. Och sen var det dags att brassa till jobbet till 17. Jobbade till 17 idag och så fick vi värsta go maten hos R och M och små grabbarna i kväll. 

    
 Mina fina dans tjejer <3 nästa termin får Milla oxå börja kanske om det finns nån tid som passar och om hon vill, hon är inte så super intresserad av dans än så länge. Hon kanske vill börja spela hockey ;) 

 C9 Så var det dags! I morgon kickar jag i gång med C9. Började ju förra året vid samma tid typ men fick av bryta då Flora flytta in i magen. Men nu ska de inte flytta in nån liten krabat så nu jäklar! Ska bli så spännande att se resultatet efter 9 dagar. 

En kommentarKommentera »

  1. Johanna

    Hej!
    Kul att du har valt att göra C9! Jag jobbar med produkterna och har gjort C9 flera gånger. Resultaten blir fantastiska och energiboosten ska vi bara inte prata om :-)
    Stort lycka till!
    Mvh Johanna

Skriv ett svar


− tre = 5