Add Comment Register

Helgen och fortsatt bröllops babbel 

onsdag 7 december 2016 kl 01:36

Gud va dagarna går fort har jag sagt många gånger nu haha! Men dom gör ju de! I lördags hade vi Linda, nellie och Vera på besök på middag och mys. Vi gjorde pommes och kyckling kebab. Så gott! 

Och i söndags var vi på Charlies hockey match. Jag hinner liksom inte med i svängarna i livet alltså, äre liksom min stora unge som åker runt på isen och är grym i hockey? Fan lika lång dom mig snart och har samma sko storlek. Herregud haha! Älskade unge! 

Och sen har dagarna bestått av planering planering planeringen. Vad mer ska köpas, hur ska dukningen se ut osv. Tänk att det kan vara så mycket att tänka på fast vi nog har bland dom minsta bröllop man kan tänkas hihi! Men det är oxå bland det roligaste jag gjort. Och tur jag har en medgörlig blivande man som inte sagt emot om något hittills. Jag och min tärna, bästa vän och vapen dragare planerar och C säger ba japp japp haha! Hade inte kunna valt en bättre tärna! Att få ha dig bredvid min sida i kyrkan tillsammans med C och hans bästa vän A och barnen. Det är LYCKA det <3

Och nu är min klänning på piffning. Den lära sys upp ca 2 dm, och vilken tur jag har som fick tips om en granne som jobbat som sömmerska eller vad det nu heter i mååååånga härrans år som hjälper mig. Och idag kom mitt diadem jag ska ha i håret. Beställt från wish, totalt 20 kr med frakt. Jätte fint och otroligt bekvämt. Det värsta som finns är ju diadem som man får ont i huvudet av. Detta kändes knappt av och bara glittrar! Och så har jag beställt en pälsjacka från hm. Tror den blir jätte bra till.

Var även idag och köpte lite dekorationer till dukningen. Det är ju nyårsafton så då ska det blingas ;) 

Nä nu jäklar äre godnatt! Kram! 

En kommentarKommentera »

  1. Emelie

    Vilken mysig helg ni verkar ha haft! Och så kul med bröllopsplanering! :)

Skriv ett svar


4 − två =