Add Comment Register

Milla 5 år!

torsdag 5 april 2018 kl 22:08

Hurra hurra till våran Milla som fyller 5 år idag! Älskade lilla fis som plötsligt börjar bli så stor. En hel hand fyllda och idag äntligen bestämde hon sig för att sluta med napparna. Dom ska skickas till tomten. Och somna utan i kväll gjorde hon.

När ja var liten gick man och la sig och sov kvällen innan och allt var som vanligt. När man vaknade på morgonen var det ballonger och fint i köket när man kom ner.. ett sånt där minne jag älskar! Och gör lika till mina barn nu. Det här förberedde vi i går kväll när Milla somnat. En grön ballong eftersom grön är hennes bästa färg i hela världen :) Och hon älskar ju regnbågar och enhörningar, så hitta man värsta perfekta pappret liksom hehe :) Efter paket i sängen blev det liiiite lyxigare frulle än vanligt och nån timme senare vanlig frukost haha! Sen har det kalasats hela eftermiddagen! Och regnbågs tårtan som jag trodde skulle en flopp blev faktiskt riktigt bra när vi väl skar i den. Känner mej nöjd över mig själv haha! :)

Milla sa att hon hade en fantastisk födelsedag och älskar aaaalla saker hon fick. En sak som hon fick tyckte ja va väldigt rolig, ett enhörnings sugrör som låter som glitter varje gång man dricker ur det. As coolt haha :)

Tack alla som kom och förgyllde millsans dag <3

En kommentarKommentera »

  1. happy wheels

    Dom ska skickas till tomten. Och somna utan i kväll gjorde hon.

Skriv ett svar


sju + = 16