Add Comment Register

Minisemestern dag 2

måndag 24 juli 2017 kl 01:58

Lördag morgon på hotellet. Hotellrummen var ju liksom som ett riktigt hotell. Fräsch och fint. Men det låg ju på en camping och hade camping känsla. Hemtrevligt litet rum där vi åt en enkel mer vanligt frukost. Ingen riktigt hotell frukost. Men helt okej. Mysig hem trevlig och lugn känsla. Jag gillar det! Sen lekte vi lite i deras lekrum. Stort och bra! Barnen älskade det. Sen brassade vi i väg till Parken Zoo dag två. Vi gick igenom resterande del vi inte han med på fredagen. Vi hade missat mycket! Och herregud va vart det va. Vi höll på dö av svett där ett tag hehe.. Spanade på lite olika slags djur. Det tyckte Tindra va ganska tråkigt. För lite action för hennes del haha! Tack och lov hade dom ett bad! De va då varmt så mitt i allt avbröt vi och bara badade i TVÅ timmar! Sen avslutade vi med lite karuseller och massa spelanden på hjul, fiska ankor och gud vet allt.. Pizza paus efter 7 timmar i parken! Tillbaka till hotellet, vila en stund och sen ut på campingen och leka. Försökte ta ett fint gung kort på Florsson,. Gick så där haha!Lekparken på campingen älskade dom. Lekte ute till 22 innan vi gick in och sanerade alla 3 och la oss och sov :) 

3 kommentarerKommentera »

  1. lolnexus

    It is a great article. You will surely like this also because it is a great stuff, yeah it’s give us lots of interest and pleasure

  2. lolnexus

    Thank you for bringing more information to this topic for me. I’m truly grateful and really impressed. Absolutely this article is incredible. And it is so beautiful.

  3. Emelie

    Så mysigt ni verkar ha haft det! :) Hoppas ni får en fortsatt fin dag, kram! :)

Skriv ett svar


sju + 2 =