Add Comment Register

Nya leklandet och lucia

onsdag 14 december 2016 kl 22:34

I måndags var jag och Flora till nya leklandet i Valbo med R och M och små grabbarna. Bra ställe! Lite annorlunda. Fanns liksom ställen för både galen lek och lugn lek och jätte bra för dom små med. 

Och i Tisdaga tittade vi på det sötaste lucia tåget! Och så duktiga dom var. Älskade ungar. Tindra och Milla ville vara små tomtar i år. Försökt knäppa ett juligt kort på alla mina underbara ungar haha! Fattades en tomte mössa så vi hittade nån rosa som Charlie ville ha haha! Jäkla sötnötar!
Idag har jag och flora haft städ dag och tjejerna har haft mys hos dagmamman med lunch på nya Max. Vilket lyx :) Nu är dom lediga resten av veckan och nästa vecka kör vi dom två sista dagarna för tjejerna innan jul lov och sen väntar nya tider men två jobbande föräldrar och längre dagar hos dagmamman. Och Flora börjar förskolan och Nova och Charlie är så stora så de vill skippa fritids och vara hemma själva en stund efter skolan. Tur jag jobbar dygn och befinner mycket hemma. Bästa arbetstiderna med små barn :) dom blir ledig mycket och det vill man ju passa på med innan de börjar skolan och måste gå mån-fre fast man själv är ledig. Så nu vill jag framför allt njuta av sista hemma dagarna med Tindra innan hon börjar förskoleklass i augusti. 

En kommentarKommentera »

  1. appvn apk

    Thanks for sharing this valuable information to our vision. You have posted a trust worthy blog keep sharing. Nice article i was really impressed by seeing this article, it was very interesting and it is very useful for me.

Skriv ett svar


sex − = 1