Add Comment Register

Plugg bubblan!

tisdag 20 februari 2018 kl 00:54

Men va fort veckorna går! Glömde bort att jag ens äger en blogg haha! Men helt ärligt, så fort familjen blev frisk flöt jag in i plugg bubblan. Känner att jag är på gång och att jag snart klarat två månader.. rekord för mig som tröttnar för minsta motgång eller bara för att de är tråkigt. Men nu, nu är ja inne i flytet, det går bra! Riktig bra! Och roligt är det, och när de är roligt sugs informationen in i hjärnan. Så nu är all fokus på skolan, jobb och familj. Om ni undrar om ja har dött så vet ni att så inte är fallet hehe ;)

MEN! Två veckor som friska och på förskolan, nu är det sjukdom igen här hemma. Flora och Nova har feber, hosta och huvudvärk. Så vab idag för min del till kl 17, sen jobb kväll/natt. Men så här är det jämt för oss. Sjukstuga delux vårterminen och friska som nötkärnor höstterminen.

Vi har hunnit med lite mysdagar iallafall. Fettisdagen, eller ja dagen före hade vi semel mys. Provade nutella semlorna.. på självaste fettisdagen var det dygnspass för min del. Då serverades hemma gjorda semlor. Helt klart godaste semlorna någonsin :)

Sen blev det alla hjärtans dag. Inget vi firar överdrivet men standard är triss och hjärta på tallriken innan middagen. Detta år blev det vinst på 3 av 6 lotter. Helt ok måste jag säga. Sen slig vi till smarrig efterrätt! Och barnen kom hem med finaste korten, älskade ungar <3

Hittade roliga ballonger för en ganska länge sen på köpis. Så sött! Fick hänga i köket en nån timme, sen skulle kids leka med dom haha!

Har varit på sushi lunch på östens pärla med Charlie och Tindra! Myyysigt!

Shopping bruttan!

När familjen tajkon kliver ur bilen. Påsar och kläder all over the place haha!

Nä nu är det godnatt! Fortsättning följer på sjukstugan haha ;)

Kramisar!

Skriv ett svar


8 + åtta =