Add Comment Register

Semester fortsätter…

onsdag 19 juli 2017 kl 00:32

Nu har den andra vuxna människan i familjen oxå semester! Halleluja :) Kan erkänna att 2,5 vecka ensam med barnen hemma har varit lite små jobbigt mellan varven, i allafall sista veckan. Märkts direkt på Tindra att stimulansen blir för liten och rutinerna inte de vanliga. Trots föräldrar utbildning och verktyg till hennes ADHD är det svårare än jag trodde. Alla dagar är man inte tillräckligt pigg för att varade sådär pedagogisk som behövs och alla dagar orkar man inte aktivera 12 timmar flera dagar i streck. Men en sak har jag lärt mig. Ett ”kanske” eller ”vi får se” kan inte ges som svar till fröken. Ja eller nej punkt slut. Annars förstörs hela hennes dag i ovisshet och undran och allt det roliga försvinner. Älskade unge alltså <3 Och Florsson är rymmar kungen nr 1, hon lär låsas in bakom bom och lås annars är hon på rymmen direkt. Hon är som Novas hamster, kommer fram och förbi i varenda vrå och överallt utan ett knyst.. 

Men nu njuter vi lediga dagar. Kalla dagar dock.. vart tog sommaren vägen liksom? Idag åkte jackan fram haha! Tur vi har Grekland semester att se fram emot! 

I helgen var jag och finaste Susanne ut och slog klackarna i tacket med några av mina underbart härliga arbetskollegor! Vilken skratt kväll :) Ja ni ser ju på bilderna Hahaha!

Idag har vi fixat nyss pass åt mig med rätt efternamn och ny bild. Och ett pass till Florsson. Nu är vi redo för Grekland om 4 veckor! Sen tog vi en lunch på stan för att sen åka vidare till bönan för lek och glass. Mysigt. 

Hörs hej! 

Skriv ett svar


1 × sex =