Add Comment Register

Skolavslutning 2017

fredag 16 juni 2017 kl 13:07

Nu är sommarlovet här! I onsdags var det skolavslutning. Charlie slutade 4:an och Nova har avklarat lågstadiet alltså slutat 3:an och redo för mellanstadiet. Va stora dom blir. Tindra och Milla har 2 veckor kvar innan dom får sommarlov och jag semester. Vi längtar! Finaste goungarna! Dom sjöng så fint på gräskullen i vanlig ordning. Sen öppnade vi bubblet och mumsa sommarlovs fika med deras mormor, morfar, farmor och faster Maria. 

På eftermiddagen ville Nova handla för sina pengar hon fick i sommarlovs pengar. Hon har ju pratat om en Hamster i hundra år så nu tog vi tag den saken nu när vi hunnit läst på om djuret osv. Så Nova köpte en bur på blocket med alla tillbehör och en resebur. Sen åkte vi till ett Zoo i Valbo där Nova fick välja en Hamster. Hon valde en 7 veckor gammal hane som bodde själv i sin bur så han bor fortsatt själv här hemma nu och verkar storm trivas i sitt nya hem och med oss. Han ute ur buren länge och kryper runt och grejer. Han är väldigt omtyckt av oss alla, så jävla söt :) 

Sen har kidsen varit hemma själv första dagen på lovet men inte går de nån nöd på dom. Det leks med kompisar och dom sover över och grejar. Precis som ett sommarlov ska vara :) 

Skriv ett svar


6 × ett =