Add Comment Register

Skötväska och mys kväll!

fredag 23 oktober 2015 kl 23:24

   
 Idag kom skötväskan jag beställde tidigare i veckan. Jag har nog bara ägt en riktigt skötväska i hela mitt liv och då ingick den med vagnen till Charlie. Tänkte köpa en skötväska denna gång men den enda som föll mig i smaken kostade ca 1100 kr vilket kändes galet onödigt! Så hittade en smidigt och snygg väska med både korta band att bära i som på bilden och även ett långt om jag vill hänga väskan på vagnen men nu har jag ju sido korgen, dessutom kostade den endast 199kr ;) Har packat lite i den idag så även den får följa med till förlossningen. Vem vet vilken turné vi får åka på och hämta kids när vi återvänder hem igen hihi. Så då är det bra att ha lite blöjor, våtservetter, amnings inlägg och extra kläder bla med sig. 

I eftermiddag fick vi fin främmande av våra grannar (föredetta), vi åt pizza och Tindra och Isak lyxade med att äta i soffan framför tv:n. 

 Goa älskade ungar! 

Sen blev kidsen banans och röjde järnet och hade super kul medans karlarna typ sov på soffan av mat koma och vi tjejer hade nagel fix på övervåningen. Och Susanne joinade oss och vi hade en jätte rolig stund och mitt upp i allt kom nån slags komet eller vad det nu va och for över himlen. Jag missade dock fenomenet med Susanne och Madde såg. Häftigt! 

  Av slutade kvällen med fredags mys framför idol med Tindra. Milla hon slängde sig på soffan när gänget lämnat oss och sa att hon var trött. Så hon blev glad när vi la henne och somnade på två röda. Och Charlie och Nova åkte på pappa helg tidigare idag. Nu är det godnatt för mig, i morgon står bröllop på schemat då våra grannar gifter sig <3 Fick ju som sagt äran att göra brudens naglar tidigare idag. 

Nattakramar!

3 kommentarerKommentera »

  1. robux free

    I want to taste it as soon as possible.

  2. chanova

    Tack! Jag köpte den på H&M för 199 kr

  3. AnnnaJo

    Superfin väska. Vart köpte du den? Letar också efter en skötväska som inte är en skötväska…

Skriv ett svar


nio × 2 =