Add Comment Register

Småstadsliv, snö och mera sjukdomar!

torsdag 25 januari 2018 kl 21:21

Snö snö snö! Är det vinter ska de va snö! Barnen har varit så glada och varit ute massor! Men i morse… 6 plus och allt putsväck typ. Så tråkigt..

I helgen som var va jag och sus på småstadsliv, bland de roligaste man kan se enligt mig. Exakt min ironi haha!

Och så fyller vi på livet med lite mer sjukdomar nu när vi äntligen blivit frisk. Idag på eftermiddagen ringde förskolan och berätta att Flora kräkts. Hon hade hunnit kräkts igen innan vi han komma och sen kräktes hon en gång hemma. Men nu på kvällen va hon piggelin och har busat och härjat och ätit.. ingen annan har kräkts än. Tank god! Hatar magsjuka av hela mitt hjärta alltså.. så hoppas de va något annat.. Han med en sushi lurre med Marie idag. Alltså de är ju de bästa mat som finns! Skulle kunna leva på sushi och tacos då haha!

Nu har jag och dom små tagit helg! Så skönt!

Hörs hej!

Skriv ett svar


nio × 6 =