Add Comment Register

Söndag

måndag 6 november 2017 kl 13:12

Söndag i går och sista lediga dagen för barnen. Jag är ledig till på fredag. Men upp med tuppen ska vi då barnen ska till skola och förskola. I morse va vi aaaaalla segstartade kan jag lova haha!

Vi hade städ och byta sängkläder dag i går. Och jag hade världens sämsta dag! Nedstämd, less och trött. En riktigt skit dag hade jag verkligen! Men man måste väl ha sådana dagar med om det ska finnas roliga dagar.

Duschade barn efter middagen. Sen vill oftast brudarna måla naglarna på både händer och fötter och fläta håren för att få lockigt dagen efter.. de tar tid de hör ni! 8 fötter 8 händer, totalt 80 naglar att måla och 3 lång hår att fläta. Florsson flätar inte håret tack och lov.

Sen läste vi bok i vanlig ordning och sen natti natti. Milla är den mest rutin människan i familjen. Bok innan sova annars är det kört. Dom andra är inte så intresserade.

Avslutade kvällen med lite gotta och film mys med C när kidsen sov. Aldrig har jag längtat så mycket efter en ny dag som i går… och bara därför somnade ja efter 01 i natt. Men hey, nu är det måndag, sol och min födelsedag så nu känns det bättre i livet :)

Skriv ett svar


nio − = 1