Add Comment Register

Spa mys!

fredag 9 mars 2018 kl 14:28

Högbo bruks hotell och spa. Fattar inte att ja värt där tidigare! Herregud vilket fantastiskt ställe.. jag som är sämst på att slappna och har allmänt många bollar i luften jämt va det här verkligen välbehövligt! Tack Marie att du kom på den här bästa idén och ville släpa med mig. Började förstås med sushi lurre på gala innan vi drog.

Vi fick bo i en gigantiskt röd stuga! Bara vi två i värsta stugan på 50 kvm haha, lyxigt vettni. Och inredd i gammal stil. Otroligt mysig!

h

Sen tog vi bikinin och drog till spa. Bara sitta, äta frukt och fika, bubbla, basta och mysa! 50 minuters spa behandling fick vi med. Dubbellyx nånting heter den vi valde. Hel kroppspeeling och rygg/nack massage i kortfattad version. Så himla underbart skönt så ja dör!

Sen fixa oss lite och dags för 4 rätters middag. God mat och testat massa nya smaker. Spännande! Sen rullade vi därifrån kan jag säga haha! Rullade ner till stugan. Då va kl 20.30. Hopp i pyjamas, fram med läsken och godispåsen hopp ner i sängen. Fy fan va jävla skönt rent ut sagt haha!

Strax före halv 8 vakna vi av nån dåre som skotta minst sagt odiskret, bah skrapa small och dundra haha men vi skulle ju ändå till frullen :) Efter frukost gled vi tillbaka till stugan och hoppa ber i sängen ett par timmar och bara löka innan vi åkte hem till verkligheten igen!

Ett dygn vi två verkligen behövde som mest just nu, och paketet va värt varenda krona kan ja säga.

Tack Marie och tack Högbo spa och hotell!

Skriv ett svar


6 + tre =