Add Comment Register

Sportlovs veckan!

torsdag 1 mars 2018 kl 22:01

Sportlovs veckan har rullat förbi i full fart. För Charlie och Nova som har haft lov. Vi andra har köttat på med förskola, fritids, jobb och plugg.

I lördags va vi på leklandet för att göra nått kul med dom små iallafall och Nova fick vi med oss med.

Charlie och Nova har hängt på det nya placet här i stan. Dome eller va de heter. Massa studsmattor och grejer över allt. Som ett lekland för större människor kan man säga. Dom har lämnats vid 10 på morgonen och hämtats 21 på kvällen vid stängning. Helt sjukt! Fattar inte att dom orkar.. och två dagar i rad haha!

Imorse väckte ja barnen i tid, skulle till förskolan och fritids. Men Flora fick inte upp ena ögat. Plötsligt har hon åkt på stans värsta ögoninflammation som växte till sig på andra ögat under dagen. Sms förskolan och meddelade. Fick till svar att vi slagit rekordet i sjukdomar nu Haha! Tre dagar han dom gå denna sväng..

Men trots allt är Florsson expert på att vara den gladaste ungen i världen, vilken glädje spridare hon är alltså :) men hon kan låta illa också om hon bara vill må ni tro hehe!

Det var nog nån mening med att jag lyckats Kötta på med skolan hur mycket som helst denna vecka nu när det blev vab idag. Ibland undrar jag hur jag ens hinner med allt jag sysslar med haha! Jobbar 75% ca, pluggar heltid.. snart. Nya kursen börjar nästa vecka. Har nästan gjort en 200 poängskurs på en månad nu å har vara två prov kvar innan den är helt klar. Har ju min lilla nagel hobby också och sen liksom det vanliga livet, men jag ääääälskar ju att ha många bollar i luften. Så länge jag har kontrollen och gör saker med glädje. Jag blir väldigt lätt uttråkad, understimulerad och less på livet om det liksom inte händer nått.

Idag har vi haft en födelsedag här i huset också! 1 mars och C fyller år! Har firats med paket, smörgåstårta och gräddtårta med brorsan med familj. Mysig eftermiddag! Så jävla god smörgåstårta fock jag till idag! C hatar ju fisk och skaldjur då all in på kyckling och rostbiff i den här. Blev sjukt god!

I morgon väntar jobb för min del på bästa jobbet. Och heeeela helgen lång :) C får vabba i morgon och vara hemma med Florsson och hennes öga. Så himla skönt att vi kan del på vabbandet så mycket som vi gör så de inte blir en och samma som får vara hemma varenda gång.

Natti!

Skriv ett svar


1 × fem =