Add Comment Register

Svårslagen helg! 

söndag 26 februari 2017 kl 21:34

Men vilken helg! Vad mycket skratt och glädje. Vad mycket energi som fyllts på. Helt fantastiskt. 

I fredags strax efter 15 sladda Piapuff in på smaragdparkeringen och hämta upp denna mest psykiskt trötta fem barns mamma. (Mycket med Tindras utredning och Nova gumman som har det lite kämpigt just nu men inget jag skriver om här. I bland får man säga A men inte B, att vara mamma är fantastiskt men inte alltid så lätt.) Vi styrde mot Sundsvall. Vacker men ack så trist väg upp till Sundsvall. Lite försenad sladda vi upp på ett berg, och in på ett otroligt mysigt vandrarhem. Och vilken service, och billigt! 400kr, billigt och bra. Man fick liksom ett sånt härligt lugn i kroppen av detta ställe. Utsikten! Love it!

Sen var det bara att svira om, bubbel i glasen och chips till middag innan vi traskade ner mot sporthallen där Stiftelsen och Takida skulle roa oss. Grym konsert! Vilket drag, tjoho! 

Sen gick vi med Gps:en runt halva Sundsvall (kändes det som) i kylan och leta efter nån typ ”efterfest” där grabbarna skulle befinna sig. För att göra en lång historia kort hade vi lite svårt att komma in haha, hade inte köpt biljetter hit och dit för 275kr/pers så de slutade med att vi utan att det var meningen egentligen plankade in haha! Jävligt skumt ställe var det, knepig musik, omysiga lokaler och en bar i liknelse med ”baren” på ön i hedesunda på somrarna haha! Jaja men Takida/stiftelsen va på plats och mingla runt och vi hade en väldigt trevlig natt, som avslutades med dyraste OCH kortaste taxiresan, ja vi lära ju ta driven på donken med taxin, så jävla hungriga efter lyxmiddagen haha! Kl 04.00 slog vi igen våra blå. Dagen efter åkte vi runt lite i Sundsvall innan vi åkte hem, shoppa lite nödvändigheter. Alltså vilken makalöst rolig tripp med en fantastiskt rolig och underbar människa! 

Hemma hos finaste familjen igen, dusch och hopp i myskläder så Mello! Två extra barn hade vi här med. Älskade små mini människor. Och idag söndag, varannan söndag äre hockey hela dagen. Tindra träning och Challe match.Avslutade helgen med att fira mamma som fyllt år och middag med dom. Godaste kyckling salladen ja ätit!
Tack och hej härliga helg. Du behövdes! 

Skriv ett svar


5 + fem =