Add Comment Register

Svinkoppor och påskmys!

måndag 17 april 2017 kl 10:26

Ja nog blev vi friska allt. Jobb och dagmamma/förskola förra veckan på påsklovet. Men! Sen kom svinkopporna på besök istället, tror ja blir tokig haha! Milla är den drabbade. Hon har haft det förr. Inget annat barn har någonsin haft det. Så nu tvättar och smörjer vi med microcid salva som galningar. Ser ju hemskt ut dessa blåsor. Och ont har hon haft lillgumman. Det började så helt plötsligt i onsdags morse.Sen blev det så här och Milla hade jätte ont. Idag ser det ut så här. Ser ju ut och torka fint i allafall även om det fortfarande ser hemskt ut! 

Nu har vi nyttigt av en härlig påsk! Även om det idag är annandag påsk känns det som att den är över nu. Vi har haft en jätte mysig påsk! Trots att C har jobbat heeeeela påsken. Dom här små gullgossarna har varit påskkärringar. Påsk ris!Flora väldigt lycklig över sitt första påskägg och sitt första godis haha! Gulligulli! 

På påskafton var vi i mamma och pappas stuga och åt påskmat. Jätte mysigt! Och skönt för barnen med lite långledigt efter förra veckans monster pass på förskolan och dagmamman. Tur vi har som har den bästa dagmamman och bästa förskolan där dom trivs. Även om det svider i hjärtat nå så grymt när barnen går ca 10 timmar på en dag så vet man att dom har det så bra och vi alltid hämtar hem glada nöjda små troll. Det jag älskar med mitt jobb nu under små barns åren. Jag jobbar 75% men endå kan ha barnen hemma så otroligt mycket. Två veckor av 6 går dom 4 dagar och resterande 4 veckor 3 dagar. Det är ju guld! Och tindra vill jag njuta av varenda lediga dag med nu eftersom skolan drar i gång för fröken till hösten. Lill snuffs va stor hon blir! 

Nu ska vi röja lite här hemma och tvättas millas sängkläder.. inga svinkoppor baciller i sängen tack! 

Hörs… hej! 

Skriv ett svar


fem × 8 =