Add Comment Register

Vab vecka och en tripp till Borlänge.

söndag 18 mars 2018 kl 22:21

Men ja får panik på alla sjukdomar snart. För exakt en vecka sedan fick flora feber. C vabbade på måndagen och då hade hon också feber. Hostan smög sig på och feber försvann. Men hon åt inte, dreglade massor, grina på nätterna hela veckan som varit. Allmänt trött blek och typ påsar under ögonen. Man såg på Florsson att det inte va bra trots att hon var feberfri. Vi upptäckte massa blåsor i munnen. Förmodligen vanliga förkylnings blåsor. Mins att Tindra hade lika en gång förut när hon var i samma ålder. Envisa blåsor är det också. Men nu börjar det vända för lilla olycksfågeln våran. I morgon planerar vi jobb och förskola. Charlie va ju dyng sjuk han med förra helgen med hosta, ont i halsen och hes. Men vi fick en mysig vecka och jag har jobbat undan lite skolarbete ändå och känner mig i fas med skolan så ingen panik tack och lov :) och jag och C turas om att vabba så det inte är en som är borta hela tiden liksom.

Jag har varit hemma med barnen 3 dagar denna vecka och C 2 dagar. När vi varit hemma har vi varit ut på prommis och fått frisk luft och flora har sovit i vagnen. Hon som aldrig sover middag längre har sovit varje dag nu. Sen har vi bakat huuuur mycket som hels, tjejerna har fixat lyx fika var och varannan dag. Kladdkaks muffins, oboy muffins och chokladbollar hehe.

I helgen har jag besök Borlänge. Där har man ju gasat förbi x antal gånger men inte varit där inne och gått omkring liksom. Jag och Pia åkte dit för att se stiftelsen. Först gick vi på en skit mysig resturang ja inte mins namnet på. Lite plock och dryck. Så jäkla mysigt!

Och sen sladda vi vidare på någon nattklubb där stiftelsen spelade. En riktigt sån där mys tripp som ger massa härlig energi och laddar batterierna :)

Nu är det dags att sova och ladda för en rejäl jobb vecka. Om och så länge barnen är friska så ;)

Hörs hej! Kramiiiis!

Skriv ett svar


sju × 1 =