Add Comment Register

Vabruari fortsätter.. 

tisdag 21 februari 2017 kl 13:54

Tittut! Nu var det länge sen. Förra veckan var vi friska, arbetsveckan rulla på. I helgen small det till igen och hosta och dunderförkylning på oss alla igen! Barnen hemma och vi snorar på. Flora hade även feber i söndags. Den enda som inte är sjuk är ju Charlie som vanligt! Han är exakt aldrig sjuk, ett emunförsvar av sten har den ungen alltså. I lördags var vi på stan jag och Tindra medans Nova dansade. Hon shoppa och hade så roligt. I den här familjen är det extra lyxigt när man får vara själv med mamma eller pappa. Igår provade vi göra hemma gjord slime haha! Gud va kladdigt och det var ju roligt ;) vi gjorde nån variant med potatis mjöl och vatten :)

Idag har vi varit ute på FM. Nu känns det som att ligan är redo för skola/förskola/dagmamma igen. Så får vi se hur länge vi är friska denna gång. 
Nu har vi fått kallelse till bup för fortsatt utredning av våran lilla virvelvind. Eller fortsatt, den börjar om, ta allt från början, svara på miljoooooner frågor och testas. Det tar mycket energi detta men ska bli skönt att få de klart. 

Kram!

Skriv ett svar


åtta − = 1