Add Comment Register

Vecka 19 (igen)

söndag 7 juni 2015 kl 22:27

Då kör vi en vecka 19 igen då 8 dagar senare. Blev ju som sagt tillbaka flyttad 8 dagar efter Rul. Så får en vecka extra av denna graviditet kan man säga. Status just nu är att magen växer i raket fart och och dom senaste dagarna har jag känt super mycket sparkar. Inget på utsidan ännu dock. Foglossningen känns det som att jag på nått vis kan hantera nu, att jag vet hur jag ska röra mej, lyfta osv för att det ska kännas ok, för att det inte ska bli värre. Bara jag blir frisk snart så jag kan komma ut på lite promenader igen för det lindrade bra.  

 Magen vecka 19. 

Hela familjen är fortfarande som tokiga i magen, känner och klappar och pratar. Ska bli roligt när dom också kan känna rörelser. Tindra är väldigt mån om bebisen och magen och längtar så! Hon nästan vaktar mej och magen. Akta mammas mage! Akta bebisen! Säger hon ofta. Nu får bebisen vara på leklandet mamma sa hon i går och var jätte glad. Go hjärtat! 

Ska börja med järntabletter också men det har jag glömt att köpa så klart. Måste försöka komma i väg nån dag. Men jag gillar dom inte, får så ont i magen av dom. Verkar vara många som får det när man läser runt. 

Sammanfattning hittills är att graviditeten är nog jobbigast av dom 5 men endå inte så farligt. Har ju haft väldigt lätta graviditeter förut faktiskt. 

En kommentarKommentera »

  1. myboxy.ru

    Long time readers have heard this particular from us a million times.

    Choose any of these two which is nearer by the antenna.
    The particular Block Middle is also a great area to include literacy.

    Organic cotton much more costly to produce than traditionally produced natural cotton.

Skriv ett svar


åtta × = 24