Mitt namn är Elizabeth, 26 år nybliven mamma till en underbar liten flicka som heter Cataleya. Här får du läsa om vardagslivet som ensamstående mamma, mode för stor & liten, träning & dans, sådant jag tycker om 🙂 En blogg om barn, skönhet & hälsa !

Add Comment Register

Återhämtningen efter förlossning

Idag har det gått 3 veckor sen min lilla dotter föddes, tiden går fort och ibland långsam. Jo varför långsam? Efter förlossningen är det inte att man känner sig direkt glad och med energi. Det tog mycket kraft och tårar. Sen är man öm överallt i kroppen att man knappt orkar röra på sig. Jag slapp sys där nere men jag kom ihåg att jag hade så svårt att gå samt gå på toa för att det sved så mycket första 1-2 veckorna. Och på tal om brösten, herregud! Visste inte att dom också skulle göra ont och sen att man fick småsår det gjorde heller inte saker bättre. Jag fick stå ut med mycket i början men nu såhär 2-3 veckor efter känns det lite bättre men inte än riktigt återhämtad och smärtfri. Jag försöker anpassa mig till det nya livet även om det inte är så lätt när man är ensam men nu första tiden har jag fått hjälp och bott hos familj vilket känns bra men snart är det dags och leva själv. Jag försöker se positivt och tänker att det blir bättre med tiden så att jag kan så småningom börja leva.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = ett