Mitt namn är Elizabeth, 26 år nybliven mamma till en underbar liten flicka som heter Cataleya. Här får du läsa om vardagslivet som ensamstående mamma, mode för stor & liten, träning & dans, sådant jag tycker om 🙂 En blogg om barn, skönhet & hälsa !

Add Comment Register

Blir det en januari eller februari bebis ?

Alla är vi nyfikna på vad det blir för liten tjej..:)

Idag har jag åter vart hos barnmorska för kontroll av mitt blodtryck och barnets hjärta samt hur hon ligger. Allt var normalt och hon är fixerad å redo att komma ut:)

Jag har haft som mensvärk liknande sen imorse som har hållit på oregelbundet hela dagen och som fortsatt nu mot natten. Hittills har jag som max haft 2 värkar på 10 minuter.

Juste, jag fick även en tid för igångsättning på förlossningen som är på söndagen den 4/2 kl 9.00 om inte Cataleya kommer ut tidigare förstås. Så denna vecka gäller det. Undra om de blir en januari eller februari bebis, vad tror ni? :)

2973D79A-EC0F-4D09-A620-A02CC03A0BBF
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 54