Mitt namn är Elizabeth, 26 år nybliven mamma till en underbar liten flicka som heter Cataleya. Här får du läsa om vardagslivet som ensamstående mamma, mode för stor & liten, träning & dans, sådant jag tycker om 🙂 En blogg om barn, skönhet & hälsa !

Add Comment Register

Min pappa och bästa vännen besöker

Förra veckan blev Cataleya 4 veckor, den dagen kom min pappa (alltså hennes morfar) på besök från Stockholm och hälsade på oss här i Jönköping under tre dagar. De va första gången han träffa henne och han tyckte hon va så söt och liten och tyckte hon påminde om mig när jag var bebis 😆 vi va mestadels inne då de va Såå kallt när han va här och min bil gick inte att starta 😔 Jag gjorde en tårta och bjöd familjen..så vi hade de trevligt 🙂

När min pappa hade åkt hem hade jag nästa besök på tur. Då kom min bästa vän från Stockholm och hälsa på tillsammans med hennes son. Vi gick på restaurang och sen va vi på bio 🙂 hon är även gudmor till min dotter Cataleya ❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = tretton