Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det var det…

Jaha, nu har nio dagar passerat och nu är det dags att jobba igen. Känner mig superstressad över att imorgon ta hand om en elev som jag ska ha till hösten. Man får planera mötet väl och det står still i skallen. Ska vi spela spel tillsammans och i så fall vilket spel, eller kanske göra ett varsitt påskbingo som vi sedan kan prata kring. Men tänk om eleven har det tufft hemma och inte kan kryssa för nästan någonting i påskbingot, då är jag ju taskig som lägger fram det. Eleven ska vara med på lektioner hos oss, men första dagen kan det vara svårt att få till, så då får man göra det så lugnt och bra som möjligt. Jag hoppas att det ändå ska gå bra att få med eleven i klassrummet redan från början, men inser att jag inte får hoppas för mycket. Kanske vi kan titta på grodorna tillsammans. Det som är extra jobbigt är att eleven även har en vuxen med sig som stöttning, och jag ska då försöka göra något bra ihop med den vuxna som inte kommer att tyst kritiseras efteråt. Nåja, nog om det, imorgon kväll är dagen löst 😉

 

Igår var jag på sämre humör och tog mycket egentid. Jag har bra och förstående grabbar. Loke är så cool kring saker så det bekommer honom inte ens att jag drar mig undan någon stund då och då. Och förresten så behöver väl alla det med jämna mellanrum 😉

 

Idag var det härligt väder ute, som det varit hela påskhelgen (förutom fredagen). Efter frukosten gick jag och Loke till Coop och fixade en tipspromenadkupong, och sedan gick vi Korpens tipspromenad. Det var första gången som Loke var med. Och nog bara andra gången någonsin för mig, haha. Det var en rätt lång promenad då vi först gick förbi godishuset, och sedan snirklade runt på villagator, gick längsmed järnvägen, kom upp vid blåa pizzerian och sedan gick kyrkbacken ner och vandrade in på Coop för att lämna kupong och för att få oss lite saft. Loke gnällde ett par gången på vägen men jag brydde mig inte för jag vet att han är outtröttlig i vanliga fall och dessutom gillar att vara ute och gå. Men jag misstänker att han gnällde lite för att han inte kände igen sig delar av promenaden, och då inte hade en aning om hur lång tid det skulle ta innan vi var hemma igen. Så fort vi kom till Sandviken så blev det slut på gnället och han småsprang glatt mest hela vägen. Och han protesterade inte när vi efter saftdrickandet passade på att veckohandla när vi ändå var på plats.

 

Efter lunchen kom syster yster och gänget hit en sväng. Det var mysigt. Kidsen lekte jättebra. Efteråt undrade jag vad de lekt med för allt såg typ ut som innan de kom, haha. Männen var i garaget och kollade lite på någon tändspole till Uralen tror jag. Ytterst spännande, eller hur? 😛 Jag och syster yster fastnade i köket där vi satt och språkade lite.

 

Nä, nu måste jag mentalt förbereda mig för morgondagen. Gillar verkligen inte vissa sociala situationer. Hatar att träffa nya elever… speciellt tillsammans med deras lärare 😛

thumbnail_6tag_160417-150914Trots dåligt humör så målade jag lite på Lokes begäran…

thumbnail_6tag_170417-123446thumbnail_6tag_170417-124441thumbnail_6tag_170417-161449 Har ni sett nya Picassostatyn? 😉 Fy vad rutten jag har blivit… Känner mig så medioker hela tiden. Suck.

thumbnail_WP_20170417_002thumbnail_WP_20170417_005thumbnail_WP_20170417_007

 

 
Kommentera


nio × = 18