Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fixarhelg

Det var en bra vecka på jobbet. Jag kände mig lite ondskefull vid några tillfällen, så kanske jag kompenserar genom att vara extra ödmjuk den här veckan. Vi får se om jag klarar av att hålla det, haha. Jorå, oftast är jag väldigt snäll och vän. Jag håller mig på min kant i den mån jag kan.

 

Jag hade en anledning att besöka personalrummet den här veckan också, något som jag undviker när jag kan. Men i fredags råkade det finnas en mastodontstor tallrik/fat/skål på ett bord, fullproppad med skumtomtar och skumhjärtan med choklad. Och i kombination med bra tajming då ingen annan var där, och att jag hade en luvtröja på mig med en ficka på magen, så fick jag med mig en godtagbar vinst… två gånger 😛 Oj, som det kan gå.

 

Igår åkte vi iväg på lite ärenden. Jag skulle in till stan och hämta ut linser, och sedan slank jag in på bokhandeln också. Jag köpte en spel på rea med träkulor som man ska stapla på varandra. Och sedan köpte jag boken om mig som jag letat efter. I boken finns 300 frågor om mitt liv. Man fyller i från barndomen och fram till seniortiden. Jättespännande läsning för efterkommande generationer tänker jag.

 

Jimmy behövde till Biltema och köpa vindrutetorkare. Jag fann en jättesmart spray-golvmopp där som kostade typ ingenting. Jag har alltid dragit mig för att skura golvet för det är så krångligt med skurhinkar fulla med vatten. Nu har jag istället en mopp med en vattenflaska på skaftet. Däri har jag såpa och vatten. Uppe vid handtaget kan jag trycka in avtryckaren och då sprayas lite ut på golvet och jag kan gnugga bort fläckar. Det blir lagomt med vatten och går snabbt och smidigt. Skitbra! Skaff en sån om ni inte redan har en. Tips från coachen 😉

 

Jag satt sedan och skrev i min bok i flera timmar, haha. Jag är så nördig och kan verkligen snöa in på något som jag tycker är kul. Vissa sidor kändes tragiska men blev ofantligt roliga när jag läste dem i efterhand. Det var verkligen tragikomiskt. Och det blev lite kontraster mellan Uddevalla och Karlskoga, minst sagt. Jag har haft saknad känsel i tummen sedan jag satt och skrev. Det är mycket bättre idag, men inte fullständigt återställt ändå.

 

Jag hängde upp julbelysning på farstukvisten igår. Nu tycker jag att det är okej att julpynta lite försiktigt, ven om jag kommer vänta lite med resten. Det blir nog pepparkaksbak på fredag när jag och Loke kommer hem tidigt, och så kan vi julpynta på lördag. Det ska bli mysigt.

 

Idag var Loke hos sin kompis mr J för första gången. Gissa om han tyckte det var spännande, hihi. Han skulle vara där i 2 1/2 timmar och då kom jag på den fiffiga idén att jag och Jimmy kunde fixa födelsedagspresenter till Loke, för det är ju bara två veckor kvar. Jimmy tyckte det lät som en bra plan så vi åkte till Marieberg. Vi fann en himla massa saker, så när vi ändå var där så köpte vi på oss även julklappar. Jag tror att vi är i princip klara. Det blir inte supermånga julklappar men de kostade en del, och det är grejer han verkligen vill ha. Kanske blir någon mer grej, vi får se :-)

 

När vi hade veckohandlat s åkte vi och hämtade Loke. Han hade haft jättekul och var alldeles uppspelt en stund efteråt. Jag var nog också lite uppspel för på coop så fann jag grönkål så jag köpte två påsar. Det håller på och kokar nere i köket. Jag har för mig att det ska koka rätt länge. Och ikväll blir det en enklare julmiddag med grönkål, julkorv och rödbetssallad. Mumsigt 😛

 

Idag var jag tvungen att testa min nya mopp också så dammsög undervåningen och skurade alla golv. Det blev skitbra, och det luktar ljuvligt. Såpa is the thing!

DSC_0933IMG_20171121_190057_975IMG_20171122_153351_415IMG_20171122_155511_666IMG_20171125_091000_978IMG_20171125_161810_689IMG_20171126_151114_147

 

 

 

 

 
Kommentera


fem + = 13