Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Härliga sommardagar

I tisdags var det inte någon bra dag här hemma. Det var konflikter mellan mig och Loke mest hela tiden. Det blev som en ond cirkel liksom. Jättetråkigt. Men men, alla dagar kan ju inte vara på topp heller. Det har varit bra resten av veckan. Jag tror att vi har ansträngt oss lite extra båda två för att det ska bli bättre dagar.

 

I onsdags var vi ute i trädgården jättemycket och bara hade det gött. Jag placerade vår lilla vitmålade bänk borta vid den ihopfallna gärdesgården och från den vinkeln såg vår trädgård så himla fin och lummig ut. Och den är helt insynsskyddad. Underbart!

 

Igår gick vi till stranden efter frukosten. Vi var helt ensamma när vi kom dit. Det var gött att få en liten stund för oss själva innan den stora massan dök upp.

 

Loke gick först i med bara fötterna men ville snabbt ha på sig badbyxorna. Han badade en liten stund och sprang i och ur vattnet. Efter ca tjugo minuter så kände han sig nöjd och ville ha på sig kläderna. Han ville sedan inte bada något mer. Däremot så hade han jättekul på stranden istället. Han letade efter små bitar av snäckskal. De var bruna och inte så fina så jag skojade och sa att det såg ut som trollnaglar. Det blev så att Loke hela tiden benämnde dem som trollnaglar, haha. Och han hittade en hel hög.

 

Det är verkligen långgrunt på den där badstranden. Ungar gick långt ut men vattnet gick ändå bara upp en bit på låren. De flesta tyckte att det var kul, men jag hörde någon flicka i sju-åttaårsåldern som helt klart var besviken över att det var så lite vatten.

 

Det var i alla fall helt underbart där på stranden. Och lagom varmt var det. Det stekte inte så man svettades inte ihjäl. Det var lite lurigt samtidigt för jag hade efter den där förmiddagen suttit med samma sida åt solen hela tiden och blev rejält brun på vänsterarmen och i ansiktet, haha. Loke smörjde jag in så han syntes det ingenting på trots att han dessutom varit i och badat lite.

 

Idag har vi bara varit hemma och slappat… igen. Men Loke har varit nöjd med att bara vara hemma och greja. Han har faktiskt inte velat åka någonstans… mer än till Lek och buslandet som han jämt vill åka till, haha. Jag har sagt att vi åker dit någon gång när det är dåligt väder.

 

Imorgon har vi tänkt åka till Hova och kolla på medeltidsveckan som börjar imorgon. Loke har sagt att han vill rida. Han har avstått från det de senaste gångerna som han har haft chansen, men imorgon vill han. Han är ju faktiskt fem nu och stor, som han sa, hihi. Hoppas det inte regnar imorgon. Känns LITE osäkert. Men i så fall kan vi kanske åka och se på Titanic-utställningen i Örebro istället, för den  vill jag jättegärna se. Grabbarna är säkert så lagom intresserade dock, haha. Men jag tror att i alla fall Loke skulle tycka att det var spännande bara vi kom dit.

1499336385076Det första jag tänkte på när jag fick se bilden jag tagit på Loke, var napalm-flickan. Visst springer de lika? Kontrasterna är stora på vad deras uttryck visar, och ändå rör de sig precis likadant.

2017-07-06_12-15-52DSC_0331Här får ni en bild för att visa hur illa det verkligen är. Det går att gräva sönder mer också om man vill. Det blir träspackel och färg så länge för så här kan det ju inte se ut. Och någon snickare hör nog inte av sig på ett tag nu när det är mitt i semestertider. Och det där asfula räcket vill jag bara ge en spark så att det ”råkar” lossna. Då måste vi ju göra ett nytt… finare 😉 Repet har jag dragit loss och slängt i alla fall.

DSC_0333DSC_0337DSC_0341DSC_0365IMG_20170705_094829_655IMG_20170705_103539_795IMG_20170705_114717_196IMG_20170706_121131_890IMG_20170706_121215_985IMG_20170707_131128_159
Kommentera


åtta × 1 =