Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Högsommarvärme

Nu har jag inte skrivit på lääänge. Jag har inte riktigt haft varken lust eller ork. Men det har inte hänt några världsomvälvande saker kanske, haha.

 

På lördagen för två veckor sedan, så åkte jag och Loke till bibblan. Där träffade vi syster yster och gänget. Vi fikade och språkade lite. Grabbarna kollade i böcker tillsammans. Sött!

 

När vi skildes åt så gick jag och Loke och handlade lite sommarkläder till honom. Och när vi skulle åka bussen hem igen, så kom syster yster och lillstrumpa också. Haha, eller tjejkusinen, för de ville också åka buss hem.

 

På eftermiddagen var killkusinen här och lekte en stund. Medan de spelade så gick jag ut i garaget en liten sväng och skruvade fast styre, sadel och trampor på min cykel som jag köpt. Känns som värsta friheten med en cykel, haha.

 

Förra onsdagen var det studiedag. Jag fick vara hemma med Loke och det var inte dumt alls. Vi åt frukost tidigt, tog det lugnt hemma, gick till coop och handlade lite. Och lagom till lunch så packade vi lite grejer och gick sedan till vindskyddet i Bullerdalen och grillade hamburgare. Det var riktigt mysigt. Kom på efteråt att det säkert var eldningsförbud då det varit torrt så himla länge, men grillplatsen i bullerdalen kännas ändå väldigt säker. Vi käkat och fikat färdigt, så tog vi en omväg på vägen hem eftersom Loke ville ta en promenad genom skogen.

 

Förra helgen var Loke hos Jimmy. Själv gick jag upp, käkade frukost, och begav mig sedan iväg på min nya cykel för att testa om jag hade satt ihop den rätt. Den funkade finfint, och det var underbart att susa fram på den. Och jobbigt var det inte heller. Jag cyklade ner till vattnet, satte mig på en klippa, badade fötterna, satt och mös en stund, och cyklade sedan vidare runt udden. Jag cyklade vidare för att kolla om faster var hemma, men icke. När jag kom hem var jag helt slut i benen på grund av ett par små backar precis på slutet. Och jag var småöm i rumpan ett par dagar efteråt, haha. Men det var ingen större fara.

 

I söndags klippte jag gräset och kollade lite på serier. På eftermiddagen strax innan Loke kom hem igen gjorde jag en blåbärspaj. Jag Jimmy käkade lite, men Loke ville bara ha blåbär. Vad är det för unge som inte gillar paj?;-) Loke och Jimmy var på Coop också och köpte en morsdagblomma till mig. Det var fint.

 

I tisdags var vi i Kristinehamn hela dagen och tävlade i friidrott mot andra särskolor i Värmland. Det är inte den roligaste dagen på året, men jag fick det rätt soft i år. Jag var med en och samma elev nästan hela dagen, och han ville mest sitta i skuggan på läktaren och fika och kolla på. Vädret var toppen och stämningen också, så det var en rätt bra dag ändå. Jag pratade mycket med min like, så led jag ingen större nöd, haha.

 

Det har varit väldigt varmt hela maj. Jag klagar inte förstås och jag klarar värmen rätt bra. Det är extremt varmt inne när vi kommer hem efter jobb och skola, men det är bara att öppna ytterdörr och altandörr , så fläktar det på jätteskönt genom vardagsrummet. Fast i köket, där det på vintern var 13 grader som minst, är det nu oftast 26-27 grader varmt. På övervåningen är det nog runt 30 grader!!! Men jag och Loke har en varsin fläkt som blåser på oss hela nätterna så det går jättebra ändå. Och maten har vi ätit ute på trappan varenda dag den här veckan. Igår var det så satans varmt när vi kom hem så jag fixade inte att stå i köket och laga mat, så vi åt fil och smörgås istället. Idag blev det grillad kyckling, haha.

 

Till helgen får vi nog åka och kolla efter lite finkläder till skolavslutningen. Karlskoga eller Örebro? Hm, vi får se. Vi har aldrig åkt buss till Örebro så det kanske man skulle testa 😉

 

Trivs generellt väldigt bra med tillvaron, även om jag haft lite identitetskris sista månaderna. Men börjar nog få mer och mer kläm på det, och förstå saker i ett nytt ljus gällande vissa saker. Tror jag i alla fall, haha.

IMG_20180514_163541_870IMG_20180516_065723_196

IMG_20180509_161841_963IMG_20180526_064416_146IMG_20180526_102231_981IMG_20180527_155504_588IMG_20180531_060702_653
Kommentera


+ tre = 8