Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Now it snows, now it dont´t…

Den här veckan har varit helt okej… även om det var spännande i måndags med sjuka kollegor, ledig kollega, elever som inte mådde bra och därför inte fixade den vanliga undervisningen, andra elever som inte mådde bra och därför rymde från skolan, taxibilar som inte var beställda på  hela dagen fast föräldrar hade lagt in tider för längesedan. Mina arbetstider ifrågasattes, och och vårt system med dagens schema gjordes om och kritiserades. Jag fick göra om systemet på eftermiddagen igen eftersom bildstödet var ett kaos med bilder som vi aldrig använde, och bilder som vi använder var bortslängda etc, etc. Nu var det jag som ingenting hittade, och huvudsaken är att jag hittar eftersom det är jag som gör schemat fyra dagar av fem.

 

Resten av veckan var helt okej, och man börjar nu bli van vid ilska i mitten av veckan som man sedan försöker handskas med på rätt sätt. Det tar energi, och jag förstår inte varför det är så här nu plötsligt. Det har varit lugna gatan i 1 1/2 år, och nu är det fel på allt och alla. Jag försvarar allt och envar så gott det går. Det är klart att man blir påverkad, men jag behåller lugnet fast jag får kritik som inte riktigt känns rättvis. Men jag känner mig rätt lugn ändå, för jag är inte den enda som ilskan riktas mot, vilket gör det enklare att hantera. Jag kan lättare släppa det hela då. Men det är förstås inte särskilt kul att jobba i sån miljö. Mitt humör är fortfarande bra, och jag vet att det blir vår när som helst, nästa månad blir jag fast anställd på särskolan, och till hösten har jag äntligen ferietjänst igen. Det är inte mycket som kan tynga ner mig nu.

 

Vädret har varit hejkon bejkon. Det kan liksom inte bestämma sig för om det ska vara vinter eller vår. På nätterna har det snöat och på eftermiddagen så har allt varit borta. Jag går med på detta pissväder eftersom jag tänker mig att det i sinom tid kommer att vara vår på riktigt. Det är mars och inget gör mig gladare än det.

 

I onsdags var jag iväg och sjöng bluegrass för första gången. Uj, vad roligt det var. Och vilken bra och rolig musik det var. Vi har två körledare nu – dels vår egen, och en annan rolig dam i 40/50-årsåldern. Hon bjöd på sig själv, spred glädje, fick alla att på eget initiativ att stampa takten utan att tänka på det, hon spelade mandolin, och lärde oss på ett bra och systematiskt sätt våra stämmor. Jag kan redan flera av sångerna med text och stämma utantill. Det fastnade liksom direkt, hihi. Och att vara i Karlskoga kyrka gjorde bara saken ännu mysigare. Dessa sånger bland annat ska vi sjunga: Do God remember me, As I go down to the river and pray, Truck drivin song, Save me, Hey good looking. Det kommer att tillkomma fler. Vi ska uppträda 9/4 och det ska verkligen bli kul.

 

Igår åkte vi till stan eftersom jag hade tid hos optikern. Jimmy och Loke roades sig själva under tiden. Efteråt kollade vi lite på kläder. Jag ville ha en klänning till dopet och hade hittat ett par stycken på Lindex hemsida som jag verkligen gillade och som jag trodde kunde passa min kroppsform. Det var lite gammaldags stuk på dem. Jag köpte den ena och var jättenöjd med den. Den sitter så bra som den KAN göra på en kropp med fläskig midja, större rumpa och breda höfter 😉

 

Idag åkte vi till Marieberg för jag behövde mer kläder för jag har inte köpt något på jättelänge för inget har passat och inget har varit snyggt, men nu fann jag mycket i min storlek och i en klädstil jag gillade :-) Ja, för vilken klädstil har jag? Ingen aning. Jag har mest basic-toppar och tråkiga luvtröjor och jeans som passar mer än de är snygga. Vill förändra lite på det utan att behöva betala tusentals kronor 😉

 

Imorgon är det dags för jobb igen. Hoppas stämningen är okej…

thumbnail_6tag_010317-230325thumbnail_6tag_020317-163515thumbnail_6tag_020317-171040

thumbnail_WP_20170301_004

 
Kommentera


ett × 6 =