Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nya tider

Förrförra helgen så gick jag till immetorp och kollade på loppisen där. Jag hittade ett foto, en vas, en garngubbe i 1700-talskläder, en stor målad trägumma och en tavla. Jag betalade 60 kr för allt så det var ett riktigt fynd. Ibland hittar jag ingenting och nu fann jag hur mycket som helst. Vi var senare på bibblan och lånade lite nya böcker. Snart är det dags igen tror jag 😉

 

På söndagen kom syster yster med familj hit och tog en fika för att fira min födelsedag. Det var med andra ord en lugn och skön helg.

 

I lördags åkte vi till Mariebergs köpcentrum. Jag hade kunnat tänka mig att göra något mycket roligare men Loke behövde fler luvtröjor och nya skor och strumpor. Tänk att vår lille plutt ska ha idrott en gång i veckan nu. Han har blivit så stor. Känns konstigt att packa hans idrottskläder för första gången. Och lite mysigt också.

 

Igår var vi hos syster yster och gänget för att fira svågern. Det är födelsedagar mest hela tiden den här tiden på året, hihi. Fast det tycker jag bra om. Då är man inte lika depp i augusti över att sommaren är slut… typ. Vi firar varandra istället. Nu är det Jimmy på tur, men det är inte förrän i oktober.

 

Igår var även jag och Loke till Österledskyrkan för att gå på gudstjänst. Vi var inbjudna så att vi kunde hämta Lokes doplöv. Det var jättemånga som kom så kyrkan var helt fylld. Det var ”Det stora kalaset”, så barnkör sjöng och spelade, alla barn fick ett varsitt biljetthäfte med biljett till glasskiosk, fiskdamm, klättervägg, korv med böd fick man utan biljett, popcorn, chokladhjul, tipspromenad, hoppborg och ponnyridning. Jättekul att de anordnade så mycket roligt, och så nära. Loke ville egentligen hem då gudstjänsten var klar för han tyckte det var tråkigt att lyssna, och det har jag full förståelse för. Vi fattar ju inte riktigt det där med gud och jesus och sånt, hihi. Men när Lokes föredetta fröken, som nu jobbar i kyrkan istället, kom fram och berättade för Loke vad som skulle hända efteråt, så ville han förstås stanna. Det var framför allt glassen som lockade tror jag, hihi 😀 Det var en bra metod för att fylla kyrkan.

 

Nu har jag haft min nya klass i två veckor och det går riktigt bra. Man får truga ibland, säga ifrån ibland, trösta ibland, prata med ibland, peppa ibland, heja på ibland, pusha på lite ibland. Men det är verkligen en bra grupp jag har. Och trots att min assistent var sjuk tisdag till fredag förra veckan så kände jag ingen panik över det. Min grupp kan man ha ändå. Jag fick vara med på lite fler lektioner bara då assistenten skulle ha varit med istället, men det var förstås inga problem. Lite oenigheter bland personalen som vanligt, men just nu kan jag hålla mig utanför så det är lugna puckar på jobbet och inte ett dugg stressigt. Känns skönt! Men det är vissa dagar som man går fram och tillbaka exakt hela dagarna så att jag är alldeles slut i fötterna efteråt. Jag hade på en stegräknare en dag för att kolla hur många steg jag gör under en dag. Det slutade på 11200 någonting. Men då blev det en sån där dag då jag fick gå extra hit och dit hela tiden.

 

Jag mår överlag bra, men har vissa fullstänfdigt sömnlösa nätter då sitter vaken med en obehaglig klump i magen från två till då jag går upp. Jag pratar med Jimmy om det och han får alltid klumpen att försvinna. Det är tur att jag dagen efter bara är så tacksam över att klumpen i magen är borta, och blir på gott humör bara av den vetskapen, så jag känner mig inte särskilt trött fast jag kanske bara sovit tre timmar. Finns ingen värre känsla än den där klumpen i magen. Det är tur jag har Jimmy i de lägena 😉

2017-09-03_08-05-21IMG_20170828_064609_589IMG_20170901_065520_863IMG_20170901_073133_407IMG_20170901_202442_779IMG-20170901-WA0001

 
Kommentera


+ två = 4