Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Snart sportlov!

Förrförra lördagen sjöng jag med kören igen. Som jag hade längtat. Det var lika kul som vanligt. Körledaren sa att vi ska testa att sjunga lite Laleh och det såg jag verkligen fram emot. Vi fick text till Goliat, en stund på jorden, Some die young, Vårens första dag och Kristaller. Jättebra låtar och jag har helt fastnat för Laleh den sista tiden.

 

Efter kören gick jag, Loke och Jimmy till Frasses. Vi mötte farbror R precis utanför trädgården och växlade ett par ord med honom innan vi vandrade vidare till käket. Vi umgicks här hemma en sväng innan Jimmy åkte till sitt.

 

På söndagen var Loke hos en kompis och lekte. Jag veckohandlade på vägen hem och satt sedan och läste, sjöng lite och bara var. Loke och kompisen var sedan här en sväng och lekte. Tror de föredrar att vara hos kompisen för där får de spela lite mer. Jag är onda morsan, höhö 😉

 

Förra fredagen åkte Loke till Karlstad med Jimmy. Kändes tomt här hemma, men så är jag inte van heller. Har inte varit ensam hemma på åtta år typ. Och Loke har sovit med mig varenda natt sedan han föddes. Men men, nu är det nya tider och nya möjligheter, och det är inte fel det heller.

 

På lördagen lade jag mig på golvet med täcket över ryggen och målade lite från fantasin. Det var riktigt kul. Sedan läste jag, kollade på film och spelade Zelda. Dagen kändes offantligt lång. Lite FÖR lång. Men även om allt är lite annorlunda just nu så har vi det rätt så bra trots allt. Och jag ÄLSKAR kvällarna. Oftast släcker jag ner på undervåningen när jag ska lägga Loke, och när han har somnat så kryper jag ner i sängen i världens mysigaste sovrum. Där kollar jag på film, läser, sjunger och lyssnar på musik. det blir nog bra det här så småningom. Och nya dörrar verkar ändå ha öppnats. Gamla kontakter har tagits upp lite försiktigt och det gillar jag. Och ytterligare andra dörrar har öppnats. Så, allt blir nog bra vad det lider. Eller bättre, för rätt okej är det redan.

 

På söndagseftermiddagen kom Jimmy och Loke tillbaka hit. Jimmy hjälpte mig med datorn och grejade med lite annat. Vi plockade upp lite grejer från källaren och så. Ett par möbler bars ut till garaget. sedan gjorde jag om lite i vardagsrummet. Äntligen kom pappas gamla månbord från 50-talet till användning och jag blev så nöjd. Det blev en mysig liten hörna.

 

Den här veckan var det svinkallt i ett par dagar. Det var -17 när jag och Loke gick till skolan. Vi klarade av det bra trots att det tar ca 20 minuter att gå till skolan. Mina ben var kalla efteråt men annars var det ingen fara. Loke klagade aldrig ens på kylan. Lite sol har vi fått se också och det känns ju underbart. Februari bara svischar förbi så snart är det vår. Och jag och Loke har bara haft en jättelätt förkylning i december. Mins inte när vi var sjuka före det. Men jag räknar med att vi faller offer för vabruari precis som alla andra. Många på jobbet har varit sjuka, både vuxna och barn, men jag har överlevt hittills.

 

Igår sjöng jag i kören igen. Jag hade lyssnat på Laleh en hel del och lärt mig de fem låtarna typ utantill både gällande text och sångteknik, men men, tji fick jag. Damerna tyckte det var alldeles för svårt med Lalehs låtar och fixade dem inte hur mycket de än lyssnade på dem. Jag anade att det skulle bli så, så min glädje försvann fort när jag insåg att det bara kommer att bli en Lalehlåt, En stund på jorden. Nåja, det blir den iaf 😉 Jag var enda alten igår men det gick bra ändå. Vi sjöng en låt där sopranerna ska sjunga en textrad och sedan ska jag svara med samma textrad. Problemet var att damerna inte lyckades sjunga rad två med rätt toner. Jag sa till körledaren att jag kunde sjunga först och sopranerna härma mig, men det lyckades inte ändå. Jag och körledaren sjöng tillsammans och sopranerna svarade, men lyckades inte få till rätt melodi. vi försökte iaf. Men det ska nog gå till slut :-)

 

Efter kören åkte jag, Jimmy och Loke in till stan. Jag sprang först till bibblan och lämnade tillbaka lite böcker och sedan åt vi på Max.

 

När Jimmy hade åkt, tände jag i spisen och sedan satt jag och Loke på golvet och spelade rymdisar. Vi tog det allmänt lugnt. Det grejades lite med lego, kollades på film och spelades zelda.

 

Idag efter frukosten gick jag och Loke promenaden hem till kusinerna. Loke ville dit och leka idag. Det var längesen tyckte han, och det var nog. Jag stannade kvar och småpratade lite innan jag gick hemåt igen. Veckohandlade och fick då även med mig en liten svart lampa som passade perfekt på mitt månbord. Jag tyckte det behövdes en lampa där. Satans vad myslampor jag har i vardagsrummet, hihi. Bara i rummet där tv:n står har jag en taklampa, en golvlampa, två lampor i fönstren och två små bordslampor. fem lampor på typ 16 kvadratmeter, haha 😀

 

Nästa vecka är det temavecka på jobbet. Temat är vänskap och kärlek. Ser inte jättemycket fram emot det kanske, men när veckan är över så är det sportlov. Jippie! 😀

DSC_1152IMG_20180207_073748_608IMG_20180127_152317_832IMG_20180205_191018_782IMG_20180203_111433_089

IMG_20180208_100117_016IMG_20180209_153058_872IMG_20180211_090504_016IMG_20180211_111205_178
Kommentera


2 + = fyra