Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sommar, sommar, sommar!

Sommaren har börjat bra. Det har varit sköna och härliga dagar. Jag tog en dag Örebro för ett par veckor sedan när Loke var hos Jimmy. Jag fick ingen speciellt lust att göra något särskilt när jag väl kom dit, haha. Det var gött bara att strosa runt. Jag kollade lite i parken bredvid slottet och satt där en stund och kollade på den vackra omgivningen. Jag käkade på mcdonalds, kollade på folk, köpte ett par böcker, och satt sedan under ett träd och läste medan jag väntade på bussen hem. En rätt skön dag ändå, även om det fortfarande känns lite konstigt och ovant allt.

 

Det är skönt nu att vårterminen är över. De två-tre sista veckorna blir alltid så intensiva och jag trivs inte alls då. Och jag gillar inte schemabrytande dagar så värst för det blir ytterligare intensivt, och inga stunder för mig själv i klassrummet, haha. Sedan ska betyg fixas, omdömen skrivas, betygskataloger skrivas under, göras iordning för skolavslutning. Men nu är det klart och jag överlevde i år också 😉

 

Loke har haft sin första skolavslutning… eller sina två första skolavslutningar, haha. Jag var först med honom ner till stan där han hade skolavslutning i Karlskoga kyrka. Det var mysigt, men varken jag eller Loke var uppenbarligen jätteglada i att fira en massa.

 

Loke fick sedan välja att vara på fritids eller följa med mig till niornas avslutning. Han valde att följa med mig. Han tyckte det var astrist, och det tyckte jag med. Det är bara en massa olika sorters stipendium som ska delas ut, och det är ju bara kul för dem det gäller. Det höll på i en evighet, haha. Sedan skulle alla nior få sina betyg dessutom, blah! Men Loke somnade en stund i mitt knä så att han stod ut den sista stunden, hihi.

 

Jag hade två dagar på jobbet innan det blev semester, så det gav i princip nio veckors sommarlov. Underbart! Hoppas bara jag kan underhålla Loke tillräckligt så att vi inte mördar varandra i sommar, haha. Han är tydligen huvudsakligen mitt ansvar nu, och det är ju som det är, och det kan jag tycka vad jag vill om, men men.

 

Jag och Loke har iaf sett till att hitta på något vrenda förmiddag hittills. Vi tog en förmiddag nere på stranden. Vi var helt själva där, haha. Det fanns nog flera orsaker till det. Det var student dagen före så många var nog inte riktigt sig själva än. Vädret var lite ostadigt men ändå jätteskönt, men därmed inte ett typiskt badväder. Och så var det Motorsportvecka här i stan också så de flesta valde nog det. Loke ville inte till stan och titta så vi begav oss till stranden och åt brunch istället, hihi. En liten ekorre kom och åt väldigt gärna av våra korvsmörgåsar. Men nu har vi köpt hasselnötter till nästa gång vi besöker stranden 😉

 

Vi har gått till lekparken vid bråten och gungat lite, undersökt en skogsstig på vägen dit. På eftermiddagen bakade vi. Loke gjorde muffins och jag gjorde mockarutor. Mumsigt!

 

På midsommarafton åkte Loke till Jimmy och var där hela helgen. Själv firade jag midsommar i Immetorp hos faster och hennes man. syster yster med familj var också med, min och syrrans tjejkusin med respektive, och på kvällen kom även farbror Mr R och grillade. Det var en mysig dag men jag blev trött, haha. Är inte så van att vara så där många och umgås hela dagen. Jag blev helt slut. Men det var väldigt trevligt. Vi åt först lunch, åkte sedan till Granbergsdal, åkte tillbaka till immetorp och käkade tårta, och grillade sedan senare på kvällen. God mat hela dagen igenom. En mycket bra midsommar :-)

 

Igår åkte vi in till stan och lämnade tillbaka lite böcker, lånade nya och spelade två partier med Fia med knuff. Både jag och Loke tyckte att det var riktigt roligt. Sedan gick vi och köpte lite nya kläder till Loke, han växer så jävelusiskt hela tiden, haha.

 

På eftermiddagen kom killkusinen och lekte en sväng och då kunde jag börja läsa i en ny bok som jag tog med mig från bibblan. En deckare som verkar riktigt bra, hihi. Jag är i en riktig deckarperiod, och det har nog aldrig skett förut 😀

 

Idag efter frukosten så gick jag och Loke ner till fotbollsplanerna och körde lite innebandy och kastade frisbee. Det var dock väldigt varmt. Gött att det inte är slut på värmen för i sommar i alla fall, haha. Väl hemma badade Loke en längre stund i vattenslangen. Han valde den framför att gå till stranden. Det där med att bada är inte riktigt hans grej heller. Jag erbjuder men han vill inte gärna. Inte ofta i alla fall.

 

Vi ska nog ha det trevligt den här sommaren också :-)

IMG_20180623_190712_134_20180625_152348DSC_1532DSC_1550DSC_1576DSC_1570IMG_20180601_141918_960IMG_20180609_123726_958IMG_20180609_123702_224IMG_20180616_121804_600IMG_20180616_132519_730IMG_20180620_124442_895IMG_20180613_160345_489IMG_20180622_101941_479IMG_20180618_160207_094

 

 
Kommentera


åtta − = 1