Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sommaren är finito…

Det blev visst inte att jag skrev på typ hela sommaren, haha. Det var alldeles för varmt för att göra något alls. Och jag har inte mått perfekt kanske. Många nya tankar, en helt ny situation för första gången att relatera till, och många ständigt återkommande tankar sommartid som tyngt ner axlarna lite grann. Men jag och Loke har överlevt sommaren och har nog egentligen haft det rätt så gött.

 

så vad har vi haft för oss? Mycket film och skärmar av alla de slag eftersom man mest legat däckad i varsin soffa med en fläkt blåsande rakt i ansiktet, haha. Vi åkte till Örebro en dag och förlustade oss på stora holmen och i Wadköping. Vi har tagit flera kvällspromenader, övat på cykling, spelat kubb, spelat innebandy, badat i vattenspridarna nere på fotbollsplanen med kläderna på, badat i vattenslangen, badat i barnpool, busat och myst på studsmattan, varit busiga och ätit godis mitt i veckan ett par gånger, varit på stranden med kusinerna, firat killkusinens sjuårsdag, Loke har haft kompisar här, Loke har varit hos kompisar, varit på badhuset klockan åtta på morgonen så att vi fick barnbassängerna helt för oss själva i en timme etc etc etc.

 

Men nu är vi tillbaka i vardagen. Loke har haft sin första vecka i de nya fritidslokalerna och jag har haft min första vecka på jobbet. Det har varit tufft men det har också varit skönt att vara tillbaka i alla rutiner. Jag mår inte bra på sommaren när jag själv bestämmer när saker ska göras för då kanske de troligtvis inte blir gjorda alls. I vardagen har jag bestämda tider och dagar för mycket som ska göras, allt för att få allt att rulla på så smidigt och stressfritt som möjligt. Och nu är gräset klippt, huset storstädat och det ger mig ett lugn och gör mig faktiskt lite lycklig, haha.

 

Den här helgen har jag även firat min födelsedag. Det känns lite väl tidigt eftersom det är ett tag kvar, men vad gör man när Loke vill vara och är hos Jimmy varannan vecka? Då är det bara att passa in det en helg då lillprutten är här. Det fungerade ju bra det med förstås.

 

Imorgon är det en stor dag för då börjar Loke ettan. Han är inte ett dugg nervös, haha. Vad härligt det måste vara att vara så cool i alla situationer. En förälder ska vara med första halvtimmen så jag missar samlingen med mitt gäng. Känns sådär men det är ju inte mycket att göra. Och jag vill ju vara med Loke och träffa hans lärare mr M och kolla på hur klassrummet ser ut. Ska bli kul :-) Och jag har skrivit ett litet meddelande på tavlan åt mina elever så att de inte saknar mig alldeles för mycket, haha 😀 Men det lär bli en tuff första vecka, hujedamig. Och troligtvis fortsättningsvis ockå. Vi är helt klart alldeles för få vuxna till typ 27 barn fördelade på fyra grupper. Jag har nio elever i min grupp nu och i särskolesammanhang är det väldigt mycket och inte ultimat, men jag hoppas det går bra. Ska försöka att inte stressa upp mig 😛

_20180725_174023DSC_1711IMG_20180711_110435_493IMG_20180711_134750_564(1)IMG_20180712_134721_731DSC_1808IMG_20180804_222759_073
Kommentera


1 + fem =